Vitaking SuperSalt ásványi por (200 g)

2 099Ft

Egységár: 10 495Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
por200 g

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaCsökkentett nátriumtartalmú só, ásványi anyagokkal. A SuperSaltŽ ásványi sóban 53%-kal kevesebb nátrium található, mint a himalája sóban és jóval több ásványi anyagot (kálium, magnézium, réz, cink, mangán) tartalmaz.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?

TárolásZárt állapotban,száraz,hűvös helyen, sugárzó hőtől és fenytől védve tárolandó.

Jótékony hatásA kálium: hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. hozzájárul a normál izomműködéshez. részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában A magnézium: Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez. Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntar­tásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a normál izomműködéshez Szerepet játszik a normál fehérjesz­intézisben. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál csontozat fenntartá­sában. és szerepet játszik a sejtosztódásban. A Cink Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában és a normál szénhidrát-anyagcserében. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához és a normál DNS-szintézishez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében, a zsírsavak normál anyagcseréjében és az A-vitamin normál anyagcseré­jében. Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához, a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához, és a normál látás fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.

ÖsszetevőkKálium só, Zechstein só, magnézium (magnézium-szulfát, magnézium-oxid), mangán (mangán-szulfát), szelén (nátrium-szelenát), Króm (króm (III) klorid), cink ( cink-szulfát), réz (réz (II) szulfát), molibdén (nátrium-molibdát), jód (kálium-jodát), B12-vitamin (metilkobalamin), citromfű kivonat és aromák.

HatóanyagEnergia, Só, Kálium, Magnézium, Nátrium, Cink, Mangán, Réz, Jód, Szelén, Molibdén, Króm, B12-vitamin

Cikkszám38158T22EAN kód5999571380084MárkaVitakingKategóriákÁsványi anyag > Ásványi anyag komplexSzármazási helyKülföldJellegporMennyiség200 g
Csökkentett nátriumtartalmú só, ásványi anyagokkal. A SuperSaltŽ ásványi sóban 53%-kal kevesebb nátrium található, mint a himalája sóban és jóval több ásványi anyagot (kálium, magnézium, réz, cink, mangán) tartalmaz.
Hosszúság15 cmSzélesség6 cmMagasság6 cmSúly256 gNettó súly200 g
Mire való?Egészséges izomfunkció, Vérnyomás szabályozása, Egészséges csontok, Fáradékonyság ellen, Egészséges idegrendszer
Zárt állapotban,száraz,hűvös helyen, sugárzó hőtől és fenytől védve tárolandó.
A kálium: hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. hozzájárul a normál izomműködéshez. részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában A magnézium: Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez. Hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntar­tásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. Hozzájárul a normál izomműködéshez Szerepet játszik a normál fehérjesz­intézisben. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál csontozat fenntartá­sában. és szerepet játszik a sejtosztódásban. A Cink Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntar­tásában és a normál szénhidrát-anyagcserében. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartá­sához és a normál DNS-szintézishez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében, a zsírsavak normál anyagcseréjében és az A-vitamin normál anyagcseré­jében. Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához, a vér normál tesztoszteronszint­jének fenntartásához, és a normál látás fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.
Kálium só, Zechstein só, magnézium (magnézium-szulfát, magnézium-oxid), mangán (mangán-szulfát), szelén (nátrium-szelenát), Króm (króm (III) klorid), cink ( cink-szulfát), réz (réz (II) szulfát), molibdén (nátrium-molibdát), jód (kálium-jodát), B12-vitamin (metilkobalamin), citromfű kivonat és aromák.
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 6,9KJ/1,62 Kcal -
2,82g -
Kálium 1488mg -
Magnézium 3,42mg -
Nátrium 1086mg -
Cink 1,87mg -
Mangán 0,372mg -
Réz 198 ľg -
Jód 138 ľg -
Szelén 10,56ľg -
Molibdén 9,6 ľg -
Króm 7,32 ľg -
B12-vitamin 0,9 ľg -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek