Vitaking Kalcium+Magnézium citrát+D3 kapszula (90 db)

2 619Ft

Egységár: 29Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kapszula90 db3x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kálciumfogyasztással függ össze.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás

AdagolásNaponta 3 gélkapszula étkezés közben.

TárolásA doboz gyermekek elől gondolsan elzárva, száraz,hűvős helyen, sugárzó hőtől és fenytől védve tartandó.

Jótékony hatásA kalcium szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához. Hozzájárulhat az optimális csonttömeg eléséséhez és fenntartásához. Aki rendszeresen fogyaszt kávét, illetve alkoholt, annak fokozott szüksége van kalciumra. - Náluk hozzájárulhat a csontrendszer épségének megőrzéséhez Szükséges lehet az idegrendszer normál működéséhez Elősegítheti a szív- és keringési rendszer megfelelő működését Hozzájárulhat a megfelelő vérnyomás fenntartásához Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében. Szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához Részt vehet a fehérjeszintézisben Szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében Szükséges lehet a normál izomműködéshez Nélkülözhetetlen lehet a szív egészségének megőrzéséhez A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához A D vitamin hozzájárulhat a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. Hozzájárulhat a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. Hozzájárulhat az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához. Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszhat a sejtosztódásban A három hatóanyag együttesen kiváló hatást tud kifejteni a problémás területeken, maximálisan támogatják szervezetünk megfelelő működését.

ÖsszetevőkSzója olaj, zselatin kapszulahéj, kalcium-citrát, magnézium-citrát, nedvesítőszer: glicerin, emulgeálószer: szója lecitin, fényező anyag: méhviasz, tisztított víz, színezék: sárga vas-oxid, kolekalciferol.

HatóanyagKalcium, Manézium, D3-vitamin

Cikkszám11192EAN kód5999561257969MárkaVitakingKategóriákÁsványi anyag > Ásványi anyag komplexSzármazási helyKülföldJellegkapszulaMennyiség90 db
A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme. Elengedhetetlen az izmok hatékony működéséhez. A gyakori hát- és derékfájás gyakran az elégtelen kálciumfogyasztással függ össze.
Hosszúság6,3 cmSzélesség6,3 cmMagasság11,3 cmSúly198 gNettó súly162 g
Mire való?Egészséges izomfunkció, Egészséges fogak, Egészséges csontok, Egészséges haj, bőr, köröm, Egészséges idegrendszerNapi adagolás3x1
Naponta 3 gélkapszula étkezés közben.
A doboz gyermekek elől gondolsan elzárva, száraz,hűvős helyen, sugárzó hőtől és fenytől védve tartandó.
A kalcium szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához. Hozzájárulhat az optimális csonttömeg eléséséhez és fenntartásához. Aki rendszeresen fogyaszt kávét, illetve alkoholt, annak fokozott szüksége van kalciumra. - Náluk hozzájárulhat a csontrendszer épségének megőrzéséhez Szükséges lehet az idegrendszer normál működéséhez Elősegítheti a szív- és keringési rendszer megfelelő működését Hozzájárulhat a megfelelő vérnyomás fenntartásához Magnézium-ionok szükségesek az izmok működéséhez, különösen a szívizomzat igényel nagyobb mennyiséget. A magnézium befolyásolja a kálcium és foszfor anyagcserét, így szerepet játszik a csontok és a fogak épségének megőrzésében. Szükséges lehet a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához Részt vehet a fehérjeszintézisben Szerepet játszhat az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében Szükséges lehet a normál izomműködéshez Nélkülözhetetlen lehet a szív egészségének megőrzéséhez A megfelelő magnézium ellátottság hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához A D vitamin hozzájárulhat a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához. Hozzájárulhat a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. Hozzájárulhat az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához. Hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszhat a sejtosztódásban A három hatóanyag együttesen kiváló hatást tud kifejteni a problémás területeken, maximálisan támogatják szervezetünk megfelelő működését.
Szója olaj, zselatin kapszulahéj, kalcium-citrát, magnézium-citrát, nedvesítőszer: glicerin, emulgeálószer: szója lecitin, fényező anyag: méhviasz, tisztított víz, színezék: sárga vas-oxid, kolekalciferol.
Összetevő Mennyiség NRV%
Kalcium 150mg 18,8%
Manézium 75mg 20%
D3-vitamin 1200NE 600%

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek