It’s us Miklós gluténmentes sokmagvas kenyérliszt (500 g)

1 569Ft

Egységár: 3 138Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por500 gGluténmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA Miklos sokmagvas kenyér liszt a Glutenix magkeverékes kenyér lisztkeverék megújult változata az eredeti recept szerint. A lisztkeverékből kiváló gluténmentes kenyeret készíthet otthonában kenyérsütő gépben vagy hagyományos sütőben egyaránt.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességGluténmentes

TáplálkozásGluténmentes

TárolásSzáraz, hűvös helyen tárolandó.

ÖsszetevőkGluténmentes búzakeményítő, lenmag (12%), napraforgó mag (7%),dextróz,tökmag (3%),hajdina mag (2%),burgonyarost,alma rost,stabilizátor (guar gumi,xantán gumi),gluténmentes ZAB rost,antioxidáns (aszkorbinsav),térfogatnövelő szer (Na-karbonát).

HatóanyagEnergia, Zsír, ebből telített zsírsavak, Szénhidrát, ebből cukor, Rost, Fehérje, Só

FelhasználásFelhasználási javaslat kb. 900 g-os kenyérhez, kenyérsütő géphez vagy 2 db kisebb vagy 1 db nagy formához: 500g sütőkeverék 430ml langyos víz 22g friss élesztő 12-15 g só ízlés szerint Kenyérsütő gép: tegyük az üstbe a folyadékot, majd a többi hozzávalót, a sütőkeveréket és indítsuk el olyan rövid (b. 1,5 órás) programon, ami egy dagasztás-kelesztés fázis után süt. Hagyományos sütő: a hozzávalókat keverjük kézi mixerrel 1-es fokozaton 2-3 percig (kézzel dagasztva, míg egyenletes lesz a tészta). Tegyük kiolajozott kenyérformába, takarjuk le és langyos helyen hagyjuk kb. 45 percig kelni. Előmelegített 210 C fokos sütőben süssük 40-45 percig, míg ropogós lesz. A sütés első 15 perce után vékonyan megkenhetjük olajjal, hogy szebb színt kapjon, illetve különféle magokkal megszórhatjuk.

Cikkszám211568EAN kód5999881092660MárkaIt's usKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > Lisztek, darák, porokSzármazási helyOlaszországJellegporMennyiség500 g
A Miklos sokmagvas kenyér liszt a Glutenix magkeverékes kenyér lisztkeverék megújult változata az eredeti recept szerint. A lisztkeverékből kiváló gluténmentes kenyeret készíthet otthonában kenyérsütő gépben vagy hagyományos sütőben egyaránt.
Hosszúság21,5 cmSzélesség9,5 cmMagasság5 cmSúly514 gNettó súly500 g
Gluténmentes
Gluténmentes
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Gluténmentes búzakeményítő, lenmag (12%), napraforgó mag (7%),dextróz,tökmag (3%),hajdina mag (2%),burgonyarost,alma rost,stabilizátor (guar gumi,xantán gumi),gluténmentes ZAB rost,antioxidáns (aszkorbinsav),térfogatnövelő szer (Na-karbonát).
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1598kJ(380kcal) -
Zsír 9.42g -
ebből telített zsírsavak 1.24g -
Szénhidrát 63.2g -
ebből cukor 5,4g -
Rost 8,8g -
Fehérje 6,2g -
0,06g -
Felhasználási javaslat kb. 900 g-os kenyérhez, kenyérsütő géphez vagy 2 db kisebb vagy 1 db nagy formához: 500g sütőkeverék 430ml langyos víz 22g friss élesztő 12-15 g só ízlés szerint Kenyérsütő gép: tegyük az üstbe a folyadékot, majd a többi hozzávalót, a sütőkeveréket és indítsuk el olyan rövid (b. 1,5 órás) programon, ami egy dagasztás-kelesztés fázis után süt. Hagyományos sütő: a hozzávalókat keverjük kézi mixerrel 1-es fokozaton 2-3 percig (kézzel dagasztva, míg egyenletes lesz a tészta). Tegyük kiolajozott kenyérformába, takarjuk le és langyos helyen hagyjuk kb. 45 percig kelni. Előmelegített 210 C fokos sütőben süssük 40-45 percig, míg ropogós lesz. A sütés első 15 perce után vékonyan megkenhetjük olajjal, hogy szebb színt kapjon, illetve különféle magokkal megszórhatjuk.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek