It’s us Glutenix falusi kenyér sütőkeverék (500 g)

1 650Ft

Egységár: 3 300Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por500 gGluténmentesVegán

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA burgonyával dúsított lisztkeverékből házi jellegű hagyományos ízekhez hasonló kenyeret készíthet

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességGluténmentes

TáplálkozásVegán, Gluténmentes

TárolásSzáraz és hűvős helyen tárolandó.

Összetevőkbúzakeményítő, kukoricaliszt, burgonyapehely (burgonya, rozmaringkivonat), rizsliszt, cukor,dextróz, sovány tejpor, stabilizátor (guarmagliszt),térfogatnövelő (nátrium-bikarbonát), savanyúságot szabályozó (citromsav).

HatóanyagEnergia, Fehérje, Szénhidrát, amelyből cukrok, Zsír

FelhasználásTúrós batyu kb. 10-12 darabhoz Hozzávalók: 250 g Glutenix Falusi kenyér keverék, 50 g lágy Rama margarin, 30 g tejföl, 60 ml tej, 1 tojás sárgája, 40 g cukor, 20 g éleszt, csipet só. Elkészítés: A meglangyosított tejben feloldjuk a cukor egy részét és megfuttatjuk benne az élesztt. A hozzávalókat jól összegyúrjuk, elnyújtjuk félujjnyi vastagra. Négyszögeket vágunk belle, melyeken elosztjuk a tölteléket. A sarkakat egymás után ráhajtjuk a töltelékre. Sütpapírral bélelt sütlemezre tesszük, langyos helyen kb. fél órát hagyjuk kelni. Kissé felvert tojással megkenjük. Elmelegített 190 C-os sütben kb. 18-20 perc alatt aranybarnára sütjük.Töltelék: 500 g tehéntúró, 125 g cukor, 1 cs vaníliás cukor, csipet só, fél citrom héja. Tehetünk bele mazsolát is. TIPP: Ha idt akarunk megtakarítani, és késbb frissen sült süteményt ennénk, készíthetünk több darabot, a megkelt batyukat egyenként folpackba tekerve tegyük a fagyasztóba. Szükség szerint bármikor elvehetjük ket, teljes kiengedés után tojással megkenve a fentiek szerint süssük meg.

Cikkszám211561EAN kód5999881092615MárkaIt's usKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség500 g
A burgonyával dúsított lisztkeverékből házi jellegű hagyományos ízekhez hasonló kenyeret készíthet
Hosszúság23 cmSzélesség9,5 cmMagasság5,5 cmSúly515 gNettó súly500 g
Gluténmentes
Vegán, Gluténmentes
Száraz és hűvős helyen tárolandó.
búzakeményítő, kukoricaliszt, burgonyapehely (burgonya, rozmaringkivonat), rizsliszt, cukor,dextróz, sovány tejpor, stabilizátor (guarmagliszt),térfogatnövelő (nátrium-bikarbonát), savanyúságot szabályozó (citromsav).
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1488 kJ /350 kcal -
Fehérje 1,7 g -
Szénhidrát 84,16 g -
amelyből cukrok 0 g -
Zsír 0,77 -
Túrós batyu kb. 10-12 darabhoz Hozzávalók: 250 g Glutenix Falusi kenyér keverék, 50 g lágy Rama margarin, 30 g tejföl, 60 ml tej, 1 tojás sárgája, 40 g cukor, 20 g éleszt, csipet só. Elkészítés: A meglangyosított tejben feloldjuk a cukor egy részét és megfuttatjuk benne az élesztt. A hozzávalókat jól összegyúrjuk, elnyújtjuk félujjnyi vastagra. Négyszögeket vágunk belle, melyeken elosztjuk a tölteléket. A sarkakat egymás után ráhajtjuk a töltelékre. Sütpapírral bélelt sütlemezre tesszük, langyos helyen kb. fél órát hagyjuk kelni. Kissé felvert tojással megkenjük. Elmelegített 190 C-os sütben kb. 18-20 perc alatt aranybarnára sütjük.Töltelék: 500 g tehéntúró, 125 g cukor, 1 cs vaníliás cukor, csipet só, fél citrom héja. Tehetünk bele mazsolát is. TIPP: Ha idt akarunk megtakarítani, és késbb frissen sült süteményt ennénk, készíthetünk több darabot, a megkelt batyukat egyenként folpackba tekerve tegyük a fagyasztóba. Szükség szerint bármikor elvehetjük ket, teljes kiengedés után tojással megkenve a fentiek szerint süssük meg.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Hasonló termékek

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás