Dia-Wellness rozsos sütőliszt (500 g)

1 289Ft

Egységár: 2 578Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
por500 g

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaRopogós kérgű kenyér készítésére. Fehérjében gazdag! A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra. Allergén: búza,zab,rozs

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?

TáplálkozásMagas rosttartalom, Magas fehérjetartalom, Csökkentett szénhidráttartalom

TárolásSzáraz, hűvös helyen tárolandó.

Jótékony hatásFehérjében gazdag! A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

ÖsszetevőkVilágos rozsliszt (35%), búzafehérje, búzaliszt, élelmi rost, kukoricaliszt, zabpehelyliszt, növényi olaj (repce), emulgeálószer: E 471, étkezési sav: tejsav, stabilizálószer: pektin, guar gumi, rezisztens keményítő, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek

HatóanyagEnergia, Zsír, amelyből telített zsírsavak, Szénhidrát, amelyből cukrok, Rost, Fehérje, Só

FelhasználásRECEPT: 200 g DW sütőliszt, 6 g élesztő, 150 g víz, 6 g vaj vagy margarin, 8 g tejpor, 4 g só, 6 g almacukor, Az anyagokat összegyúrjuk, 10 percig pihentetjük. Cipókat formázunk belőle, újabb 10 percig pihentetjük, 40-50 perc kelesztés után 190-200 °C-os sütőben készre sütjük.

Cikkszám21010363EAN kód5998199754628MárkaDia-WellnessKategóriákAlapanyag > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség500 g
Ropogós kérgű kenyér készítésére. Fehérjében gazdag! A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra. Allergén: búza,zab,rozs
Hosszúság25,5 cmSzélesség16,5 cmMagasság6 cmSúly518 gNettó súly500 g
Mire való?Cukorbetegség esetén, Egészséges csontok, Fogyókúra mellé
Magas rosttartalom, Magas fehérjetartalom, Csökkentett szénhidráttartalom
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Fehérjében gazdag! A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.
Világos rozsliszt (35%), búzafehérje, búzaliszt, élelmi rost, kukoricaliszt, zabpehelyliszt, növényi olaj (repce), emulgeálószer: E 471, étkezési sav: tejsav, stabilizálószer: pektin, guar gumi, rezisztens keményítő, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1679 kj/400kcal -
Zsír 3,3g -
amelyből telített zsírsavak 0,3g -
Szénhidrát 51,0g -
amelyből cukrok 1,6g -
Rost 11,5g -
Fehérje 26g -
0,12 -
RECEPT: 200 g DW sütőliszt, 6 g élesztő, 150 g víz, 6 g vaj vagy margarin, 8 g tejpor, 4 g só, 6 g almacukor, Az anyagokat összegyúrjuk, 10 percig pihentetjük. Cipókat formázunk belőle, újabb 10 percig pihentetjük, 40-50 perc kelesztés után 190-200 °C-os sütőben készre sütjük.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek