Dia-Wellness tésztalazító Enzim-mix (250 g)

1 649Ft

Egységár: 6 596Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por250 g

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaTésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő enzim keverék búza alapú enzimekkel.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokKinek ajánljuk?

AdagolásLisztre számítva 0,5 %. Adagolás kenyérhez: 500 g liszt, 2,5 dl víz, 12,5 g só, 20 g élesztő, 2,5 g enzim-mix, Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk.cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 220 °C-on. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.

TárolásSzáraz, hűvös helyen.

Jótékony hatásAz Enzim-Mix Kenyérsütőszer minden típusú kelt tészta növekedésének természetes módon történő elősegítésére kiválóan alkalmazható.

ÖsszetevőkDextróz, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimekemulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, vanília kivonat 0,01 %, színezék: béta karotin, lutein, carminvörös, só.

HatóanyagEnergia, zsír, - ebből telített, szénhidrát, - ebből cukrok, rost, fehérje, só

FelhasználásKelt tészták lazításához.

Cikkszám2100010986EAN kód5998199737133MárkaDia-WellnessKategóriákAlapanyag > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség250 g
Tésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő enzim keverék búza alapú enzimekkel.
Hosszúság8 cmSzélesség7 cmMagasság8 cmSúly311 gNettó súly250 g
Kinek ajánljuk?Idős, Felnőtt, Gyerek
Lisztre számítva 0,5 %. Adagolás kenyérhez: 500 g liszt, 2,5 dl víz, 12,5 g só, 20 g élesztő, 2,5 g enzim-mix, Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk.cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 220 °C-on. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.
Száraz, hűvös helyen.
Az Enzim-Mix Kenyérsütőszer minden típusú kelt tészta növekedésének természetes módon történő elősegítésére kiválóan alkalmazható.
Dextróz, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimekemulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, vanília kivonat 0,01 %, színezék: béta karotin, lutein, carminvörös, só.
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1448 kJ / 348 kcal -
zsír 1,0 g -
- ebből telített 0,0 g -
szénhidrát 68,4 g -
- ebből cukrok 0,0 g -
rost 4,3 g -
fehérje 13,4 g -
0,01 g -
Kelt tészták lazításához.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek