Zafír Toxinmínusz Méregkivezető kapszula (60 db)

5 299Ft

Egységár: 88Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
kapszula60 db5-6x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaSzervezetünk ki van téve a modern életmód velejáróinak, ilyen például a nehézfém toxicitás. Az ivóvíz, különböző élelmiszerek fogyasztása és a szennyezett levegő jelentős mértékben hozzájárul ehhez az egyre súlyosbodó problémához, ami hosszútávon Alzheimer-kórhoz vezethet már kis mértékű többlet esetén is. Erre jelent megoldást a termék.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásKúraszerűen napi 5-6 kapszula képes elérni a kívánt hatást. A kúra időtartama 20-40 nap. A kapszulát étkezés előtt legalább 15-20 perccel, bő vízzel kell lenyelni.

TárolásSzáraz, hűvös helyen.

Jótékony hatásA spirulina és chlorella algában megtalálható klorofill jótékonyan befolyásolhatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, így kíméletesen méregtelenít, hatékonyan lúgosít. A keláthatás egy kémiai kötés, amely sejtszinten tapasztja magához a mérgeket, így az összetevők együttesen képesek arra, hogy kivezessék a szervezetből a megkötött nehézfémeket, mérgeket.

ÖsszetevőkSpirulina alga (160mg), Chlorella alga(160mg), Koriander (90mg)

HatóanyagSpirulina alga, Chlorella alga, Koriander

Cikkszám38436T22EAN kód5999887103780MárkaZafírKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyógynövény- és gyógygomba készítményekSzármazási helyKülföldJellegkapszulaMennyiség60 db
Szervezetünk ki van téve a modern életmód velejáróinak, ilyen például a nehézfém toxicitás. Az ivóvíz, különböző élelmiszerek fogyasztása és a szennyezett levegő jelentős mértékben hozzájárul ehhez az egyre súlyosbodó problémához, ami hosszútávon Alzheimer-kórhoz vezethet már kis mértékű többlet esetén is. Erre jelent megoldást a termék.
Hosszúság7 cmSzélesség5,5 cmMagasság16 cmSúly74 g
Mire való?MéregtelenítésKinek ajánljuk?Idős, FelnőttNapi adagolás5-6x1Könnyen lenyelhető?nem
Kúraszerűen napi 5-6 kapszula képes elérni a kívánt hatást. A kúra időtartama 20-40 nap. A kapszulát étkezés előtt legalább 15-20 perccel, bő vízzel kell lenyelni.
Száraz, hűvös helyen.
A spirulina és chlorella algában megtalálható klorofill jótékonyan befolyásolhatja a szervezet sav-bázis egyensúlyát, így kíméletesen méregtelenít, hatékonyan lúgosít. A keláthatás egy kémiai kötés, amely sejtszinten tapasztja magához a mérgeket, így az összetevők együttesen képesek arra, hogy kivezessék a szervezetből a megkötött nehézfémeket, mérgeket.
Spirulina alga (160mg), Chlorella alga(160mg), Koriander (90mg)
Összetevő Mennyiség NRV%
Spirulina alga 160mg -
Chlorella alga 160mg -
Koriander 90mg -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek