Zafír Orbáncfűolaj kapszula (60 db)

5 269Ft

Egységár: 88Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kapszula60 db2x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaAz emberek már a régi görögök óta mágikus, például szelleműző hatást tulajdonítottak ennek a növénynek. Népi elnevezése arra utal, hogy sárga szirmai szétroncsolva vörösre színeződnek, s Keresztelő Szent János lefejezésének napja (június 24) körül virágzik. Hazája Eurázsia, de más földrészeken is meghonosodott. Évelő, fás szárú növény kicsiny, hosszúkás levelein áttetsző olajmirigyek vannak, és kora nyáron, bogernyőkben hozza ötszirmú, sárga virágait.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

Adagolás2-3 x 1 kapszula, mely mennyiséget túllépni nem ajánlott!

TárolásSzáraz, hűvös helyen gyermekek elől elzárva tartandó!

Jótékony hatásOrbáncfü növény kivonata a szorongás, a depresszió, a stressz, az ingerlékenység kezelésére hatékonyan alkalmazható termék. A népi gyógyászat az orbáncfüvet évszázadok óta használja az általános rosszkedv, a depresszió, az alvászavarok, a nyugtalanság, a szorongás, a PMS tünetegyüttes és a változókori panaszok enyhítésére. A benne lévö hatóanyagok azokat a szerveket erösítik, amelyek az ingerlékenység és a szorongás mértékét befolyásolják. Fertőtlenítő hatású termék.

ÖsszetevőkFelhasznált részei: Szárított hajtáscsúcs virágokkal

Hatóanyagkarioflén, pinén, limonén, mircén, hipericinek, flavonoidok

Cikkszám1107464EAN kód5999529673572MárkaZafírKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyógynövény- és gyógygomba készítményekSzármazási helyEUJellegkapszulaMennyiség60 db
Az emberek már a régi görögök óta mágikus, például szelleműző hatást tulajdonítottak ennek a növénynek. Népi elnevezése arra utal, hogy sárga szirmai szétroncsolva vörösre színeződnek, s Keresztelő Szent János lefejezésének napja (június 24) körül virágzik. Hazája Eurázsia, de más földrészeken is meghonosodott. Évelő, fás szárú növény kicsiny, hosszúkás levelein áttetsző olajmirigyek vannak, és kora nyáron, bogernyőkben hozza ötszirmú, sárga virágait.
Hosszúság7 cmSzélesség5 cmMagasság5 cmSúly46 gNettó súly30 g
Mire való?Fokozott stresszNapi adagolás2x1Könnyen lenyelhető?nem
2-3 x 1 kapszula, mely mennyiséget túllépni nem ajánlott!
Száraz, hűvös helyen gyermekek elől elzárva tartandó!
Orbáncfü növény kivonata a szorongás, a depresszió, a stressz, az ingerlékenység kezelésére hatékonyan alkalmazható termék. A népi gyógyászat az orbáncfüvet évszázadok óta használja az általános rosszkedv, a depresszió, az alvászavarok, a nyugtalanság, a szorongás, a PMS tünetegyüttes és a változókori panaszok enyhítésére. A benne lévö hatóanyagok azokat a szerveket erösítik, amelyek az ingerlékenység és a szorongás mértékét befolyásolják. Fertőtlenítő hatású termék.
Felhasznált részei: Szárított hajtáscsúcs virágokkal
Összetevő Mennyiség NRV%
karioflén - -
pinén - -
limonén - -
mircén - -
hipericinek - -
flavonoidok - -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek