Zafír Contra Spiculum Tüskefehérje elleni kapszula (30 db)

5 599Ft

Egységár: 187Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
kapszula30 db2x1napontaKönnyenlenyelhetoAdalékmentesTartósítószermentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA Contra Spiculum porkapszula kizárólag természetes, gondosan ellenőrzött alapanyagból készült mindenféle tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

MentességAdalékmentes, Tartósítószer-mentes

AdagolásKúraszerűen, napi 1-2 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve Probléma esetén keresse fel Szaktanácsadónkat!

TárolásTárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Jótékony hatásA Contra Spiculum hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. A tüskefehérjék a fertőzést vagy az injekciót követően keringhetnek a szervezetben, sejtek, szövetek és szervek károsodását okozva. A készítmény összetevői csökkenthetik a mérgező tüskefehérje hatását a szervezetre. Fenyőtű véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert. Gyermekláncfű kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból. Feketekömény baktériumok elpusztítására hivatott. Neem levél akadályozza a vírus szaporodóképességét. Quercetin erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket. Resveratrol erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását.

ÖsszetevőkÖsszetevők (1 kapszulában): Fenyőtű (65mg): Véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert. Gyermekláncfű (65mg): Kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból. Feketekömény (65mg): Baktériumok elpusztítására hivatott. Neem levél (65mg): Akadályozza a vírus szaporodóképességét. Quercetin (65mg): Erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket. Resveratrol (65mg): Erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását.

HatóanyagFenyőtű, Gyermekláncfű, Feketekömény, Neem levél, Quercetin, Resveratrol

Cikkszám38439T22EAN kód5999887103826MárkaZafírKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyógynövény- és gyógygomba készítményekSzármazási helyEUJellegkapszulaMennyiség30 db
A Contra Spiculum porkapszula kizárólag természetes, gondosan ellenőrzött alapanyagból készült mindenféle tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül.
Hosszúság12 cmSzélesség7 cmMagasság5,5 cmSúly390 gNettó súly580 g
Mire való?Covid ellenNapi adagolás2x1Könnyen lenyelhető?igen
Adalékmentes, Tartósítószer-mentes
Kúraszerűen, napi 1-2 kapszula, étkezés előtt, bőséges folyadékkal lenyelve Probléma esetén keresse fel Szaktanácsadónkat!
Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!
A Contra Spiculum hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. A tüskefehérjék a fertőzést vagy az injekciót követően keringhetnek a szervezetben, sejtek, szövetek és szervek károsodását okozva. A készítmény összetevői csökkenthetik a mérgező tüskefehérje hatását a szervezetre. Fenyőtű véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert. Gyermekláncfű kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból. Feketekömény baktériumok elpusztítására hivatott. Neem levél akadályozza a vírus szaporodóképességét. Quercetin erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket. Resveratrol erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását.
Összetevők (1 kapszulában): Fenyőtű (65mg): Véd a fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert. Gyermekláncfű (65mg): Kiüríti a méreganyagokat a szervezetből, főként a májból. Feketekömény (65mg): Baktériumok elpusztítására hivatott. Neem levél (65mg): Akadályozza a vírus szaporodóképességét. Quercetin (65mg): Erős antioxidáns, megelőzheti a felső légúti megbetegedéseket. Resveratrol (65mg): Erős antioxidáns, csökkenti a gyulladásokat és a baktériumok elszaporodását.
Összetevő Mennyiség NRV%
Fenyőtű 65 mg -
Gyermekláncfű 65 mg -
Feketekömény 65 mg -
Neem levél 65 mg -
Quercetin 65 mg -
Resveratrol 65 mg -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek