Vitaking Omega-3 (trigricerid) magas DHA tartalommal citrom ízű Halolaj kivonat (150 ml)

5 999Ft

Egységár: 39 993Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kivonat150 ml

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaVitaking Omega-3 olaj (triglicerid halolaj természetes formában) 150ml-es kiszerelésben, tisztított halolajjal, citromolajjal, E-vitaminnal és rozmaring kivonattal. A termék finom citromos íze mellett a hal íze szinte alig érezhető. Kellemes aromája miatt bátran adható gyermekeknek is. Omega-3 olaj kicsiknek és nagyoknak Az omega-3 olaj és a benne található zsírsavak (EPA és DHA) mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és egészségmegőrző szerepe is van. Napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Az omega-3 zsírsavak nem csodaszerek. Rendkívüli hatásuk egyszerűen abból fakad, hogy az emberi evolúcióban kitüntetett szerepet játszottak, ma meg gyakorlatilag hiányzik az étrendünkből. Ha nem kapnánk levegőt, a levegő is csodaszernek tűnne. Szendi Gábor Az Omega-3 leginkább a hidegvízi halakban (halolaj) és tengeri herkentyűkben található meg. Az Omega-3 olaj (és a benne lévő EPA és DHA) hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA a normál agymű­ködéshez és normál látáshoz. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak) zsírsav a szervezetre. EPA (eikozapentaénsav), ami fontos a szervezetünk megfelelő működéséhez. Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. Szendi Gábor

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokÍzesítés, Mire való?, Kinek ajánljuk?, Könnyen lenyelhető?

AdagolásNapi ajánlott mennyiség: 5 ml omega-3 olaj étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható higítatlanul vagy egy pohár vízben feloldva. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

TárolásA doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! Felbontás után hűtőben tárolandó, 1 hónapon belül fogyasztandó!

Jótékony hatásMiért fontos az Omega-3 olaj fogyasztása? - Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. - A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. - Hozzájárul a normál látás fenntartásához is a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

ÖsszetevőkTisztított halolaj, tokoferolban gazdag kivonat természetes tokoferolokkal, citromolaj, antioxidáns keverék rozmaring kivonattal, aszkorbil-palmitáttal, és tokoferolban gazdag kivonattal.

HatóanyagTisztított halolaj Omega 3 zsírsav, - ebből EPA, - ebből DHA, E- vitamin

Cikkszám1109654EAN kód5999561258027MárkaVitakingKategóriákEgészségmegőrzés > Étrend-kiegészítő > GyerekeknekSzármazási helyMagyarországJellegkivonatMennyiség150 ml
Vitaking Omega-3 olaj (triglicerid halolaj természetes formában) 150ml-es kiszerelésben, tisztított halolajjal, citromolajjal, E-vitaminnal és rozmaring kivonattal. A termék finom citromos íze mellett a hal íze szinte alig érezhető. Kellemes aromája miatt bátran adható gyermekeknek is. Omega-3 olaj kicsiknek és nagyoknak Az omega-3 olaj és a benne található zsírsavak (EPA és DHA) mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és egészségmegőrző szerepe is van. Napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Az omega-3 zsírsavak nem csodaszerek. Rendkívüli hatásuk egyszerűen abból fakad, hogy az emberi evolúcióban kitüntetett szerepet játszottak, ma meg gyakorlatilag hiányzik az étrendünkből. Ha nem kapnánk levegőt, a levegő is csodaszernek tűnne. Szendi Gábor Az Omega-3 leginkább a hidegvízi halakban (halolaj) és tengeri herkentyűkben található meg. Az Omega-3 olaj (és a benne lévő EPA és DHA) hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez, a DHA a normál agymű­ködéshez és normál látáshoz. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta. Ilyen pozitív hatással van a halolajban található Omega-3 (és a benne lévő EPA és DHA hosszú szénláncú omega-3 zsírsavak) zsírsav a szervezetre. EPA (eikozapentaénsav), ami fontos a szervezetünk megfelelő működéséhez. Az omega-3 nem csodaszer, hanem az evolúciónk során nélkülözhetetlenné vált esszenciális zsírsav. Szendi Gábor
Hosszúság11 cmSzélesség6 cmMagasság6 cmSúly189 gNettó súly149 g
ÍzesítéscitromMire való?Szemerősítés, Szív- és érrendszerKinek ajánljuk?Idős, Felnőtt, GyerekKönnyen lenyelhető?nem
Napi ajánlott mennyiség: 5 ml omega-3 olaj étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható higítatlanul vagy egy pohár vízben feloldva. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó! Felbontás után hűtőben tárolandó, 1 hónapon belül fogyasztandó!
Miért fontos az Omega-3 olaj fogyasztása? - Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. - A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. - Hozzájárul a normál látás fenntartásához is a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.
Tisztított halolaj, tokoferolban gazdag kivonat természetes tokoferolokkal, citromolaj, antioxidáns keverék rozmaring kivonattal, aszkorbil-palmitáttal, és tokoferolban gazdag kivonattal.
Összetevő Mennyiség NRV%
Tisztított halolaj Omega 3 zsírsav min 2500 mg/napi adag -
- ebből EPA 350 mg/napi adag -
- ebből DHA 2000 mg/napi adag -
E- vitamin 11,5 mg/napi adag 95,8%

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek