Vitaking Oliva leaf – 500 mg Olajfa levél kivonat Gyógynövény kapszula (60 db)

3 839Ft

Egységár: 64Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kapszula60 db1x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaAz olajfa (Olea Europaea) egy jellegzetes mediterrán növény, több ezer év óta használják a termését, és levelét is. A Vitaking Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint. Kapszulánként 500 mg oliva levél kivonatot tartalmaz, melyből 100 mg (20%-a) a sztenderdizált oleuropein. Az olajfalevelek kivonata (oleuropein) segíthet a normál vérnyomás fenntartásában. Vitaking Olivalevél kivonat A Vitaking Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint. Kapszulánként 500 mg oliva levél kivonatot tartalmaz, melyből 100 mg (20%-a) a sztenderdizált oleuropein. Az olajfa kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek. Az olajfát a görög istenek szent fájaként tartják számon. Az olajfa és termése már több ezer éve a mediterrán népek étrendjének nélkülözhetetlen összetevője. Nem véletlen, hiszen a termésének amiből az olivaolajat nyerik jótékony hatásai széles körben ismertek. Az olajfa gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják. Tudtad, hogy a tiszta olívaolajban 1,1% aromaanyag van, amely antioxidánsokból és természetes vitaminokból áll? Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt. Érdekesség Akinek van saját oliva fája, akár saját magának is előállíthatja a koncentrátumot. Szedjen egy nagy adag friss levelet. Soha nem szedje le a fának 10%-nál több levelét évente, mert ezzel megölheti a fát. Megmosva tegye egy nagy fazékba és öntse fel vízzel. Addig kell főzni, míg sűrű sziruppá nem áll össze. Külsőleg és belsőleg is alkalmazzák. Mielőtt belsőleg alkalmazza, érdemes orvossal egyeztetni a dolgot, különösen ha gyermeket vár.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

Adagolásslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

TárolásSzáraz, hűvös helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Jótékony hatásAz olajfa levél kivonat használható: - Vírusos betegségek megelőzésére és természetes kezelésére - Gombás fertőzések esetén - Gyulladásos betegségeknél - Ízületi gyulladások enyhítésére - Légúti megbetegedések esetén (asztma, hörghurut),-Allergia esetén - Tartós immungyengeség leküzdésére - Érrendszeri rendellenességeknél - Magas vérnyomás esetén - Krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölésére - Fekélyes állapotok, gyomorsav-túltengés esetén - Vérmérgezés esetén

ÖsszetevőkOliva levél kivonat (olea europaea) sztenderdizálva 20% oleuropein tartalomra, zselatin kapszulahéj, csomósodást gátló anyagok: mikrokristályos cellulóz, zsírsavak magnézium sói.

HatóanyagOliva levél kivonat (sztenderdizált 20% oleuropein)

Cikkszám115015EAN kód5999561257402MárkaVitakingKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyógynövény- és gyógygomba készítmények > ImmunerősítésSzármazási helyMagyarországJellegkapszulaMennyiség60 db
Az olajfa (Olea Europaea) egy jellegzetes mediterrán növény, több ezer év óta használják a termését, és levelét is. A Vitaking Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint. Kapszulánként 500 mg oliva levél kivonatot tartalmaz, melyből 100 mg (20%-a) a sztenderdizált oleuropein. Az olajfalevelek kivonata (oleuropein) segíthet a normál vérnyomás fenntartásában. Vitaking Olivalevél kivonat A Vitaking Olivalevél kivonat az olajfa levelének fő hatóanyagát tartalmazza, az oleuropeint. Kapszulánként 500 mg oliva levél kivonatot tartalmaz, melyből 100 mg (20%-a) a sztenderdizált oleuropein. Az olajfa kedvelt, nagy gazdasági értékű növény, melyet 6-8000 év óta termesztenek. Az olajfát a görög istenek szent fájaként tartják számon. Az olajfa és termése már több ezer éve a mediterrán népek étrendjének nélkülözhetetlen összetevője. Nem véletlen, hiszen a termésének amiből az olivaolajat nyerik jótékony hatásai széles körben ismertek. Az olajfa gyümölcséből többféle eljárással olajat nyernek vagy tartósítással konzerválják. Tudtad, hogy a tiszta olívaolajban 1,1% aromaanyag van, amely antioxidánsokból és természetes vitaminokból áll? Manapság már levelét is hasznosítják értékes hatóanyaga miatt. Érdekesség Akinek van saját oliva fája, akár saját magának is előállíthatja a koncentrátumot. Szedjen egy nagy adag friss levelet. Soha nem szedje le a fának 10%-nál több levelét évente, mert ezzel megölheti a fát. Megmosva tegye egy nagy fazékba és öntse fel vízzel. Addig kell főzni, míg sűrű sziruppá nem áll össze. Külsőleg és belsőleg is alkalmazzák. Mielőtt belsőleg alkalmazza, érdemes orvossal egyeztetni a dolgot, különösen ha gyermeket vár.
Hosszúság11 cmSzélesség5 cmMagasság5 cmSúly68 gNettó súly40 g
Mire való?Herpes simplex vírus ellen, Egészséges ízületek, Fáradékonyság ellen, Gyulladáscsökkentés, Szív- és érrendszer, Immunerősítés, Felső légúti megbetegedések kezelésére, Húgyúti fertőzésKinek ajánljuk?Idős, FelnőttNapi adagolás1x1Könnyen lenyelhető?nem
slatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
Az olajfa levél kivonat használható: - Vírusos betegségek megelőzésére és természetes kezelésére - Gombás fertőzések esetén - Gyulladásos betegségeknél - Ízületi gyulladások enyhítésére - Légúti megbetegedések esetén (asztma, hörghurut),-Allergia esetén - Tartós immungyengeség leküzdésére - Érrendszeri rendellenességeknél - Magas vérnyomás esetén - Krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölésére - Fekélyes állapotok, gyomorsav-túltengés esetén - Vérmérgezés esetén
Oliva levél kivonat (olea europaea) sztenderdizálva 20% oleuropein tartalomra, zselatin kapszulahéj, csomósodást gátló anyagok: mikrokristályos cellulóz, zsírsavak magnézium sói.
Összetevő Mennyiség NRV%
Oliva levél kivonat (sztenderdizált 20% oleuropein) 500mg/napi adag -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek