Vitaking K2-vitamin kapszula (90 db)

6 219Ft

Egységár: 69Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kapszula90 db1x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA K2-vitamin a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint az anyagcsere megfelelő működéséhez szükséges. Az egészséges emberek számára a K2-vitamin ellátás nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. A kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknek viszont oda kell figyelniük a bevitt K-vitamin mennyiségére, mivel a nagy mennyiségű vitamin ellensúlyozza a véralvadásgátló szer hatását. Mivel az E-vitaminnak enyhe véralvadás gátló hatása van, ezért egyidejű szedésükkor tanácsos nem egyszerre bevenni őket, hanem néhány órát várni kell, hogy az ellentétes hatások ne érvényesüljenek. Nagy mennyiségű A-vitamin is gátolja a K-vitamin felszívódását. Fontos még megjegyezni, hogy a terhesség utolsó heteiben kerülni kell az alkalmazását.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásNapi 1 kapszula étkezés közben.

TárolásSzáraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve tárolandó.

Jótékony hatásA K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását. A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, mivel részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

ÖsszetevőkSűrítő anyag: kukorica keményítő, stabilizátor: hidroxi-propilmetil-cellulóz, K2 vitamin készítmény (K2 vitamin, lipidek, tömegnövelő szer: maltodextrin), csomósodást gátló anyag:magnézium -sztearát, színezék: titánium dioxid.

HatóanyagK2-vitamin

Cikkszám1107998EAN kód5999561255606MárkaVitakingKategóriákK2-vitamin > VitaminSzármazási helyKülföldJellegkapszulaMennyiség90 db
A K2-vitamin a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint az anyagcsere megfelelő működéséhez szükséges. Az egészséges emberek számára a K2-vitamin ellátás nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. A kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. Véralvadásgátló gyógyszereket szedőknek viszont oda kell figyelniük a bevitt K-vitamin mennyiségére, mivel a nagy mennyiségű vitamin ellensúlyozza a véralvadásgátló szer hatását. Mivel az E-vitaminnak enyhe véralvadás gátló hatása van, ezért egyidejű szedésükkor tanácsos nem egyszerre bevenni őket, hanem néhány órát várni kell, hogy az ellentétes hatások ne érvényesüljenek. Nagy mennyiségű A-vitamin is gátolja a K-vitamin felszívódását. Fontos még megjegyezni, hogy a terhesség utolsó heteiben kerülni kell az alkalmazását.
Hosszúság5 cmSzélesség5 cmMagasság11 cmSúly66 gNettó súly40 g
Mire való?Véralvadás, Egészséges csontokNapi adagolás1x1Könnyen lenyelhető?nem
Napi 1 kapszula étkezés közben.
Száraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve tárolandó.
A K2-vitamin elsődleges feladata, hogy szabályozza a kalcium anyagcsere folyamatot, úgy, hogy a kalciumot a megfelelő helyre szállítja (csontok), és megakadályozza a nem megfelelő helyeken való lerakódását. A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásban. Segíthet a csontok egészségének megőrzésében, mivel részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
Sűrítő anyag: kukorica keményítő, stabilizátor: hidroxi-propilmetil-cellulóz, K2 vitamin készítmény (K2 vitamin, lipidek, tömegnövelő szer: maltodextrin), csomósodást gátló anyag:magnézium -sztearát, színezék: titánium dioxid.
Összetevő Mennyiség NRV%
K2-vitamin 90ľ 120%

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Hasonló termékek