Vitaking Biotin B7-vitamin tabletta (100 db)

2 400Ft

Egységár: 24Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
tabletta100 db1x10-50naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaBiotint B7-vitaminként is ismerjük. Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a biotin hiánybetegsége ritkán fordul elő. Az egészséges bélflóra a napi szükséges mennyiség többszörösét is képes előállítani. Ugyanakkor számos emésztési rendellenesség, szélsőséges diéta vagy tartós antibiotikum kezelés hatására felléphet a hiánya.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásNaponta 10-50 mcg-t fogyasztunk el átlagos vegyes táplálkozás mellett,

TárolásSzáraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve,

Jótékony hatásrészt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez. részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében. hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenn­tartásához. hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntar­tásához. hozzájárul a nyálka­hártyák normál állapotának fenntartásához.

ÖsszetevőkBiotin

HatóanyagBiotin

Cikkszám11004187EAN kód5999561252841MárkaVitakingKategóriákB-vitamin > B7-vitamin > VitaminSzármazási helyKülföldJellegtablettaMennyiség100 db
Biotint B7-vitaminként is ismerjük. Egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett a biotin hiánybetegsége ritkán fordul elő. Az egészséges bélflóra a napi szükséges mennyiség többszörösét is képes előállítani. Ugyanakkor számos emésztési rendellenesség, szélsőséges diéta vagy tartós antibiotikum kezelés hatására felléphet a hiánya.
Hosszúság5 cmSzélesség5 cmMagasság9 cmSúly64 gNettó súly36 g
Mire való?Egészséges idegrendszer, Megfelelő anyagcsere, Egészséges haj, bőr, körömKinek ajánljuk?FelnőttNapi adagolás1x10-50Könnyen lenyelhető?nem
Naponta 10-50 mcg-t fogyasztunk el átlagos vegyes táplálkozás mellett,
Száraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve,
részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez. részt vesz a makro­tápanyagok normál anyag­cseréjében. hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenn­tartásához. hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntar­tásához. hozzájárul a nyálka­hártyák normál állapotának fenntartásához.
Biotin
Összetevő Mennyiség NRV%
Biotin 900 ľg -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00