Vitaking 4000 NE D-vitamin kapszula (90 db)

3 869Ft

Egységár: 43Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kapszula90 db1x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaEz a D-vitamin készítmény 4000NE hatóanyag-tartalmú D3-vitamin kapszula. A D3 a D-vitamin természetben fellelhető formája. Ez jön létre a bőrünket ért UV-B sugárzás hatására, és ez található meg az ételekben és étrend-kiegészítőkben is.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásNapi 1kapszula

TárolásSzáraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve,

Jótékony hatásA D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. - A D3-vitamin pozitív hatásai a szervezetre: - Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulá­sához. - Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. - Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához. - Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. - Szerepet játszik a sejtosztódásban - A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. - A mindennapi pár percnyi napozás elméletileg ellátja a szervezetet a megfelelő D-vitamin mennyiséggel. Sok ember, különösen télen, nem jut elég napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. A szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken, éppen ezért az idősek körében gyakori a D-vitamin-hiány. - Az emberek nagy része évente egy vagy két hetet tölt a napon, a többi idejét irodában, házakban, autóban vagy egyéb zárt helyeken tölti jellemzően felöltözve és a bőrüket alig éri napfény. Akik így élnek, azoknak célszerű odafigyelni arra, hogy megfelelő D-vitamin pótláshoz jussanak.

Összetevőktömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, D3-vitamin készítmény (kolekalciferol, szacharóz, kukoricakeményítő, emulgálószer: gumiarábikum, csomósodást gátló anyag: trikalcium-foszfát, frakcionált kókuszolaj, antioxidáns: dl-a-tokoferol), magnézium-sztearát.

HatóanyagD3-vitamin

Cikkszám1107680EAN kód5999561254197MárkaVitakingKategóriákD-vitamin > Immunerősítés > VitaminSzármazási helyKülföldJellegkapszulaMennyiség90 db
Ez a D-vitamin készítmény 4000NE hatóanyag-tartalmú D3-vitamin kapszula. A D3 a D-vitamin természetben fellelhető formája. Ez jön létre a bőrünket ért UV-B sugárzás hatására, és ez található meg az ételekben és étrend-kiegészítőkben is.
Hosszúság5 cmSzélesség5 cmMagasság9 cmSúly50 gNettó súly21 g
Mire való?Egészséges izomfunkció, Egészséges csontok, ImmunerősítésKinek ajánljuk?Városlakó, Kisdiák, FelnőttNapi adagolás1x1Könnyen lenyelhető?nem
Napi 1kapszula
Száraz helyen, sugárzó fénytől és hőtől védve,
A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. - A D3-vitamin pozitív hatásai a szervezetre: - Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulá­sához. - Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. - Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához. - Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. - Szerepet játszik a sejtosztódásban - A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. - A mindennapi pár percnyi napozás elméletileg ellátja a szervezetet a megfelelő D-vitamin mennyiséggel. Sok ember, különösen télen, nem jut elég napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. A szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken, éppen ezért az idősek körében gyakori a D-vitamin-hiány. - Az emberek nagy része évente egy vagy két hetet tölt a napon, a többi idejét irodában, házakban, autóban vagy egyéb zárt helyeken tölti jellemzően felöltözve és a bőrüket alig éri napfény. Akik így élnek, azoknak célszerű odafigyelni arra, hogy megfelelő D-vitamin pótláshoz jussanak.
tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, D3-vitamin készítmény (kolekalciferol, szacharóz, kukoricakeményítő, emulgálószer: gumiarábikum, csomósodást gátló anyag: trikalcium-foszfát, frakcionált kókuszolaj, antioxidáns: dl-a-tokoferol), magnézium-sztearát.
Összetevő Mennyiség NRV%
D3-vitamin 4000NE-100ľg 2000%

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek