Vita Crystal Haj-, bőr- és körömápoló Natur Szilícium kapszula (100 db)

3 599Ft

Egységár: 36Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
kapszula100 db3x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA szilícium létfontosságú nyomelem! Itt az ideje, hogy: - Külsőleg szépüljünk, változzunk. - Regeneráljunk és energetizáljuk. - Teljes méregtelenítést és tisztítást végezzünk. Szilícium: A szilícium létfontosságú nyomelem az emberi szervezetben. Kutatásában E. M. Carlisle vállalt úttörő szerepet: az 1970-es években bizonyította, hogy ez az elem részt vesz a kötő- és támasztószövetek struktúrájának kialakításában. Közvetlen hatással van az egészség megtartásához szükséges ásványi anyagok felszívódására, javítja az életminőséget. Egy 70 kg súlyú felnőtt szervezete kb. 1,4 g szilíciumot tartalmaz, melynek legnagyobb része az emberi kötőszövetben található. Az erek (verőerek és visszerek) falában, valamint a bőrben nagy mennyiségű szilícium található, ám ennek az elemnek a mennyisége az öregedés során, az évek előrehaladtával csökken. A bőr esetében a szilícium szerepe jelentős! A szilícium növeli a kollagén- és glükozaminoglükán-szintjét. A bőr és a bőr alatti kötőszövet tetemes kollagén rostot, illetve glükozaminoglükánt tartalmaz. A vizsgálatok arra utalnak, hogy a szilícium serkenti a haj és a körömképződés szempontjából fontos elasztin kialakulását, a keratinhálózat épülését. A bőr, haj és körmök szerkezet jelentős átalakuláson esik át a szilícium pótlása során. A bőr rugalmasabbá válik a kitisztulása révén. A haj erősebb lesz, fényessé és csillogóvá válik. A szilícium előnyösen befolyásolja a védekező funkciókat is. Gyulladásgátló hatásait elsősorban nagyobb felületeken, a bőrön, illetve a nyálkahártyákon fejti ki. Mezei Zsurló: A nagy szilícium tartalmú zsurló kivonatok hatását a dermatológiai elváltozások kezelésében (pl.: öregedő bőr, cellulitisz, illetve terhességi csíkok) igazolták. Kovaföld: A kovaföld 85%-a szilícium-dioxid, valamint 15-féle természetes ásványi anyagot tartalmaz. Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket. Kukoricabajusz: A benne található hasznos anyagok közül az egyik legjelentősebb a szilícium, a vas, a B vitamin és a K vitamin mellett.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

Adagolás3x1 kapszula / nap, igény szerint max. 3 x 2 kapszula / nap A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! Gyermek elől gondosan elzárandó! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

TárolásSzobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

Jótékony hatásA bőr, haj és körmök szerkezet jelentős átalakuláson esik át a szilícium pótlása során. A bőr rugalmasabbá válik a kitisztulása révén. A haj erősebb lesz, fényessé és csillogóvá válik.

ÖsszetevőkKovaföldet, mezei zsurlót és kukoricabajuszt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

HatóanyagSzilícium

Cikkszám11010426EAN kód5999567721068MárkaVita CrystalKategóriákÉtrend-kiegészítő > SzépségJellegkapszulaMennyiség100 db
A szilícium létfontosságú nyomelem! Itt az ideje, hogy: - Külsőleg szépüljünk, változzunk. - Regeneráljunk és energetizáljuk. - Teljes méregtelenítést és tisztítást végezzünk. Szilícium: A szilícium létfontosságú nyomelem az emberi szervezetben. Kutatásában E. M. Carlisle vállalt úttörő szerepet: az 1970-es években bizonyította, hogy ez az elem részt vesz a kötő- és támasztószövetek struktúrájának kialakításában. Közvetlen hatással van az egészség megtartásához szükséges ásványi anyagok felszívódására, javítja az életminőséget. Egy 70 kg súlyú felnőtt szervezete kb. 1,4 g szilíciumot tartalmaz, melynek legnagyobb része az emberi kötőszövetben található. Az erek (verőerek és visszerek) falában, valamint a bőrben nagy mennyiségű szilícium található, ám ennek az elemnek a mennyisége az öregedés során, az évek előrehaladtával csökken. A bőr esetében a szilícium szerepe jelentős! A szilícium növeli a kollagén- és glükozaminoglükán-szintjét. A bőr és a bőr alatti kötőszövet tetemes kollagén rostot, illetve glükozaminoglükánt tartalmaz. A vizsgálatok arra utalnak, hogy a szilícium serkenti a haj és a körömképződés szempontjából fontos elasztin kialakulását, a keratinhálózat épülését. A bőr, haj és körmök szerkezet jelentős átalakuláson esik át a szilícium pótlása során. A bőr rugalmasabbá válik a kitisztulása révén. A haj erősebb lesz, fényessé és csillogóvá válik. A szilícium előnyösen befolyásolja a védekező funkciókat is. Gyulladásgátló hatásait elsősorban nagyobb felületeken, a bőrön, illetve a nyálkahártyákon fejti ki. Mezei Zsurló: A nagy szilícium tartalmú zsurló kivonatok hatását a dermatológiai elváltozások kezelésében (pl.: öregedő bőr, cellulitisz, illetve terhességi csíkok) igazolták. Kovaföld: A kovaföld 85%-a szilícium-dioxid, valamint 15-féle természetes ásványi anyagot tartalmaz. Ezek az ásványok egészségesebbé, fénylőbbé teszik a hajat, a bőrt és a körmöket. Kukoricabajusz: A benne található hasznos anyagok közül az egyik legjelentősebb a szilícium, a vas, a B vitamin és a K vitamin mellett.
Hosszúság10 cmSzélesség6 cmMagasság6 cmSúly67 g
Mire való?Egészséges haj, bőr, körömKinek ajánljuk?Idős, FelnőttNapi adagolás3x1Könnyen lenyelhető?nem
3x1 kapszula / nap, igény szerint max. 3 x 2 kapszula / nap A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! Gyermek elől gondosan elzárandó! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.
Szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
A bőr, haj és körmök szerkezet jelentős átalakuláson esik át a szilícium pótlása során. A bőr rugalmasabbá válik a kitisztulása révén. A haj erősebb lesz, fényessé és csillogóvá válik.
Kovaföldet, mezei zsurlót és kukoricabajuszt tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.
Összetevő Mennyiség NRV%
Szilícium 275,22 mg/6 kapszula -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek