Tündérvíz Oxigén 40 ivóvíz (1500 ml)

359Ft

Egységár: 239Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
folyadék1500 ml

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaOxigénhiányos működés esetén az anyagcserefolyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje ilyenkor lecsökken. Ez olyan, mint amikor egy kályhában elzárjuk a levegőztetést, így az égési intenzitás lecsökken, majd egy idő után a tűz kialszik. A szervezetben lezajló kémiai és biológiai folyamatokhoz is ennyire nélkülözhetetlen a jó oxigénutánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcserefolyamatok megfelelő intenzitással működjenek. Tehát, igen fontos, hogy a szervezet kályhájából minden salakanyag és égéstermék kikerüljön, ami igazán csak megfelelő mennyiségű és minőségű oxigénnel tud megvalósulni.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?

TárolásSzáraz hűvös helyen tárolandó.

Jótékony hatásAz oxigén a szervezetre való pozitív hatását az is bizonyítja, hogy az oxigénterápiát a daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére, sőt utókezelésekre is használják. Fontos azonban kiemelni, hogy bár önmagában nem képes arra, hogy a rákos betegséget meggyógyítsa, az oxigénnel dúsított víz alkalmas lehet pl. a fent említett kezelések és utókezelések kiegészítésére, mivel számtalan jótékony hatása mellett a szervezet helyreállítási folyamatait bizonyítottan képes hatékonyabbá tenni.

ÖsszetevőkOxigénnel dúsított természetes ivóvíz.

FelhasználásAz oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Cikkszám211766EAN kód5999884651031MárkaTündérvízKategóriákÉlelmiszer > Gyógyvíz > ItalSzármazási helyMagyarországJellegfolyadékMennyiség1500 ml
Oxigénhiányos működés esetén az anyagcserefolyamatok rossz hatásfokkal zajlódnak le, a szervezet energia szintje ilyenkor lecsökken. Ez olyan, mint amikor egy kályhában elzárjuk a levegőztetést, így az égési intenzitás lecsökken, majd egy idő után a tűz kialszik. A szervezetben lezajló kémiai és biológiai folyamatokhoz is ennyire nélkülözhetetlen a jó oxigénutánpótlás, hogy a szervezetben lezajló anyagcserefolyamatok megfelelő intenzitással működjenek. Tehát, igen fontos, hogy a szervezet kályhájából minden salakanyag és égéstermék kikerüljön, ami igazán csak megfelelő mennyiségű és minőségű oxigénnel tud megvalósulni.
Hosszúság33 cmSzélesség8 cmMagasság7 cmSúly1530 gNettó súly1500 g
Mire való?Daganatos megbetegedések esetén
Száraz hűvös helyen tárolandó.
Az oxigén a szervezetre való pozitív hatását az is bizonyítja, hogy az oxigénterápiát a daganatos betegségek esetén a kemo- és sugárterápia kiegészítésére, sőt utókezelésekre is használják. Fontos azonban kiemelni, hogy bár önmagában nem képes arra, hogy a rákos betegséget meggyógyítsa, az oxigénnel dúsított víz alkalmas lehet pl. a fent említett kezelések és utókezelések kiegészítésére, mivel számtalan jótékony hatása mellett a szervezet helyreállítási folyamatait bizonyítottan képes hatékonyabbá tenni.
Oxigénnel dúsított természetes ivóvíz.
Az oxigénnel dúsított víz korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos egészségmegőrző terméke.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek