Tassi erdélyi adalékmentes só (1000 g)

380Ft

Egységár: 380Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
1000 gAdalékmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Mennyiség

A termék leírása  A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, ásványi anyagai minden életforma számára szükségesek, ezért elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a megfelelő  mennyiségű és minőségű só rendszeres fogyasztásáról! Ha az egészséges életmód hívei vagyunk, mindenképp adalékmentes só mellett döntsünk. Az adalékmentes só, ahogy a nevében is szerepel, semmilyen egyéb anyagot nem tartalmaz, ami káros lenne az emberi szervezetre! Az adalékmentes só jelentős mértékben tartalmaz káliumot és magnéziumot, amelyek elengedhetetlenek az egészség megőrzéséhez. A sók nedvesség hatására történő összetapadását csomósodásgátló E536 jelzésű sárga vérlúgsóval akadályozzák. Ennek kémiai neve kálium-ferrocianid, képlete K4((Fe)CN)6). Bár ennek, az élelmiszerekben használt mennyiségek esetén nincs ismert mellékhatása, egészségtudatos emberek között egyre inkább terjed a tapadásgátló mentes (TGN) sók használata

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?

MentességAdalékmentes

TárolásSzáraz hűvös helyen tárolandó.

Jótékony hatásA méregtelenítés rendkívül fontos az emberi szervezet számára, amihez manapság különböző készítmények, illetve megoldások állnak rendelkezésre. Sokan nem is gondolnák, hogy adalékmentes sóval is meg lehet szabadulni a szervezetet terhelő méreganyagoktól.

Összetevők100% természetes őrölt étkezési só.

FelhasználásAz adalékmentes sóval készített lábfürdő a régi méregtelenítési praktikák közé sorolható, ami egyúttal roppant hatékony is. 3-4 liter 40 fokos vízbe tegyen adalékmentes sót, majd este, étkezés után legalább két órával tegye a lábát a lavórba. A víznek bokáig kell érnie! Hagyja, hogy átmelegedjen a lábfej, így tudnak tágulni a talp pórusai. Az adalékmentes sós lábfürdőnek nincsenek mellékhatásai, a kezelés alatt csupán a lavór vizének színe fog megváltozni attól függően, hogy melyik szerv méregtelenítése volt sikeres. Ha például barna színeződést tapasztal, biztos lehet benne, hogy a máj kitisztult, ha pedig sárgás, akkor a veséből, illetve a húgyhólyagból távoztak a mérgek.

Cikkszám212703EAN kód5998524146937MárkaTassiKategóriákÉlelmiszer > Ízesítő > Származási helyMagyarországMennyiség1000 g
  A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, ásványi anyagai minden életforma számára szükségesek, ezért elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a megfelelő  mennyiségű és minőségű só rendszeres fogyasztásáról! Ha az egészséges életmód hívei vagyunk, mindenképp adalékmentes só mellett döntsünk. Az adalékmentes só, ahogy a nevében is szerepel, semmilyen egyéb anyagot nem tartalmaz, ami káros lenne az emberi szervezetre! Az adalékmentes só jelentős mértékben tartalmaz káliumot és magnéziumot, amelyek elengedhetetlenek az egészség megőrzéséhez. A sók nedvesség hatására történő összetapadását csomósodásgátló E536 jelzésű sárga vérlúgsóval akadályozzák. Ennek kémiai neve kálium-ferrocianid, képlete K4((Fe)CN)6). Bár ennek, az élelmiszerekben használt mennyiségek esetén nincs ismert mellékhatása, egészségtudatos emberek között egyre inkább terjed a tapadásgátló mentes (TGN) sók használata
Hosszúság22 cmSzélesség12 cmMagasság3,5 cmSúly1012 gNettó súly1000 g
Mire való?Méregtelenítés
Adalékmentes
Száraz hűvös helyen tárolandó.
A méregtelenítés rendkívül fontos az emberi szervezet számára, amihez manapság különböző készítmények, illetve megoldások állnak rendelkezésre. Sokan nem is gondolnák, hogy adalékmentes sóval is meg lehet szabadulni a szervezetet terhelő méreganyagoktól.
100% természetes őrölt étkezési só.
Az adalékmentes sóval készített lábfürdő a régi méregtelenítési praktikák közé sorolható, ami egyúttal roppant hatékony is. 3-4 liter 40 fokos vízbe tegyen adalékmentes sót, majd este, étkezés után legalább két órával tegye a lábát a lavórba. A víznek bokáig kell érnie! Hagyja, hogy átmelegedjen a lábfej, így tudnak tágulni a talp pórusai. Az adalékmentes sós lábfürdőnek nincsenek mellékhatásai, a kezelés alatt csupán a lavór vizének színe fog megváltozni attól függően, hogy melyik szerv méregtelenítése volt sikeres. Ha például barna színeződést tapasztal, biztos lehet benne, hogy a máj kitisztult, ha pedig sárgás, akkor a veséből, illetve a húgyhólyagból távoztak a mérgek.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek