Szafi Reform rostkeverék szénhidrát-csökkentett termékekhez (250 g)

1 799Ft

Egységár: 7 196Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
por250 gGluténmentesPaleoSzójamentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaMagas rosttartalmú gluténmentes, szénhidrát-csökkentő lisztkoncentrátum Gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostliszt, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Önmagában is használható, követve a blogon lévő recepteket! Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb..

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességSzójamentes, Tejmentes, Gluténmentes

TáplálkozásCsökkentett szénhidráttartalom, Gluténmentes, Paleo

TárolásSzáraz hűvös helyen.

ÖsszetevőkBambuszrost, útifűmaghéj, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).

HatóanyagEnergia, Zsír, amelyből telített zsírsavak, Szénhidrát, amelyből cukrok, Rost, Fehérje, Só

FelhasználásFelhasználási javaslat: Rostban gazdag kenyér recept (97 %-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér): Hozzávalók: 75 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez rostkeverék 12 g Szafi Reform bambuszrost liszt 12 g foszfátmentes sütőpor (3 gramm szódabikarbónával helyettesíthető) 3 g só 2-4 g szárított őrölt fokhagyma (vagy más fűszerkeverék) 3 db M-es tojás 3 db M-es tojásfehérje 90 g langyos víz (20 g vizet helyettesíthetünk 20 g frissen facsart citromlével, úgy még finomabb, lukacsosabb, és fehérebb színű lesz!) Továbbá adható hozzá 1 tk. tojásfehérjepor, hogy szárazabb legyen a belseje. Ez egy alap kenyér recept, ízlés szerint tovább turbózható: magokkal, szárított vöröshagymával, aszalt paradicsommal, olívabogyóval stb Elkészítés: A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben keverjük el, majd dolgozzuk össze. 5 perc pihentetés után, a tésztából nedves kézzel formázzunk kenyeret, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. Formázható belőle bagett, zsemle, császárzsemle és kifli is, úgy 4 db jön ki belőle. Tetejét éles késsel vágjuk be mélyen. Sütés: Előmelegített 175 fokos légkeveréses sütőben 60-65 perc. Kifli, zsemle és bagett esetén 175 fokos légkeveréses sütőben 35 perc.

Cikkszám21003955EAN kód5999564151370MárkaSzafiKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség250 g
Magas rosttartalmú gluténmentes, szénhidrát-csökkentő lisztkoncentrátum Gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostliszt, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát. Önmagában is használható, követve a blogon lévő recepteket! Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb..
Hosszúság21 cmSzélesség14 cmMagasság5 cmSúly268 gNettó súly250 g
Szójamentes, Tejmentes, Gluténmentes
Csökkentett szénhidráttartalom, Gluténmentes, Paleo
Száraz hűvös helyen.
Bambuszrost, útifűmaghéj, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítő anyag (konjak gumi).
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 785kJ(196kcal) -
Zsír 0,5g -
amelyből telített zsírsavak 0,1g -
Szénhidrát 1,1g -
amelyből cukrok 0,6g -
Rost 91,6g -
Fehérje 0,9g -
0,23g -
Felhasználási javaslat: Rostban gazdag kenyér recept (97 %-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér): Hozzávalók: 75 g Szafi Reform szénhidrátcsökkentett termékekhez rostkeverék 12 g Szafi Reform bambuszrost liszt 12 g foszfátmentes sütőpor (3 gramm szódabikarbónával helyettesíthető) 3 g só 2-4 g szárított őrölt fokhagyma (vagy más fűszerkeverék) 3 db M-es tojás 3 db M-es tojásfehérje 90 g langyos víz (20 g vizet helyettesíthetünk 20 g frissen facsart citromlével, úgy még finomabb, lukacsosabb, és fehérebb színű lesz!) Továbbá adható hozzá 1 tk. tojásfehérjepor, hogy szárazabb legyen a belseje. Ez egy alap kenyér recept, ízlés szerint tovább turbózható: magokkal, szárított vöröshagymával, aszalt paradicsommal, olívabogyóval stb Elkészítés: A száraz és folyékony hozzávalókat külön edényben keverjük el, majd dolgozzuk össze. 5 perc pihentetés után, a tésztából nedves kézzel formázzunk kenyeret, majd tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. Formázható belőle bagett, zsemle, császárzsemle és kifli is, úgy 4 db jön ki belőle. Tetejét éles késsel vágjuk be mélyen. Sütés: Előmelegített 175 fokos légkeveréses sütőben 60-65 perc. Kifli, zsemle és bagett esetén 175 fokos légkeveréses sütőben 35 perc.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek