Szafi Free ropogós kérgű hajdinás házikenyér lisztkeverék (1000 g)

2 570Ft

Egységár: 2 570Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por1000 gGluténmentesVegánSzójamentesTojásmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaGluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk ropogós héjú, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességSzójamentes, Tejmentes, Tojásmentes, Gluténmentes

TáplálkozásGluténmentes, Vegán

TárolásSzáraz, hűvös helyen tartandó.

ÖsszetevőkHajdinaliszt (53%), tápióka keményítő, kölesliszt, útifűmaghéjliszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)

HatóanyagEnergia, Zsír, amelyből telített zsírsavak, Szénhidrát, amelyből cukrok, Rost, Fehérje, Só

FelhasználásRopogós héjú illatos házi cipó recept Hozzávalók (kb. 500 g-os kenyérhez): 270 g Szafi Free házi kenyér lisztkeverék 3 g himalaya só (ízlés és só szerint változhat) 40 g frissen facsart 100%-os citromlé 300 g langyos víz ízlés szerint fűszerek: szárított fokhagymapor, vöröshagymapor, kenyérfűszer, magok, stb. Elkészítés: A vízben keverjük el a citromlevet, a sót, és a fűszereket (opcionális) majd adjuk hozzá a 270 gramm lisztkeveréket és gyúrjuk, majd dagasszuk a tésztát (kb. 2 percig). 5 percig pihentessük a tésztát, majd gyúrjuk át lisztezett (kb. 5 g liszt) felületen (úgy, hogy kissé lisztes maradjon a külső felülete). 1 gramm kókuszolajjal kenjük le a kenyér tetejét. Majd pihentessük 20 percig a kenyeret. Ezalatt melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Előmelegített forró sütőben 180 fokon 50 percig süssük, majd 200 fokon 20 percig. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak ezután szeleteljük.

Cikkszám21004203EAN kód5999564153046MárkaSzafiKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség1000 g
Gluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk ropogós héjú, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül.
Hosszúság28,5 cmSzélesség17 cmMagasság9,5 cmSúly1042 gNettó súly1000 g
Szójamentes, Tejmentes, Tojásmentes, Gluténmentes
Gluténmentes, Vegán
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Hajdinaliszt (53%), tápióka keményítő, kölesliszt, útifűmaghéjliszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1426kJ(338kcal) -
Zsír 2,4g -
amelyből telített zsírsavak 0,4g -
Szénhidrát 63,9g -
amelyből cukrok 0,3g -
Rost 14,2g -
Fehérje 8,1g -
0g -
Ropogós héjú illatos házi cipó recept Hozzávalók (kb. 500 g-os kenyérhez): 270 g Szafi Free házi kenyér lisztkeverék 3 g himalaya só (ízlés és só szerint változhat) 40 g frissen facsart 100%-os citromlé 300 g langyos víz ízlés szerint fűszerek: szárított fokhagymapor, vöröshagymapor, kenyérfűszer, magok, stb. Elkészítés: A vízben keverjük el a citromlevet, a sót, és a fűszereket (opcionális) majd adjuk hozzá a 270 gramm lisztkeveréket és gyúrjuk, majd dagasszuk a tésztát (kb. 2 percig). 5 percig pihentessük a tésztát, majd gyúrjuk át lisztezett (kb. 5 g liszt) felületen (úgy, hogy kissé lisztes maradjon a külső felülete). 1 gramm kókuszolajjal kenjük le a kenyér tetejét. Majd pihentessük 20 percig a kenyeret. Ezalatt melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Előmelegített forró sütőben 180 fokon 50 percig süssük, majd 200 fokon 20 percig. Rácson hagyjuk kihűlni, és csak ezután szeleteljük.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 626 6228 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás