Schär Salinis perec (60 g)

659Ft

Egységár: 10 983Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
szilárd60 gGluténmentesLaktózmentesVegetá­riánusVegán

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA klasszikus sós perec, gluténmentes változata.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességGluténmentes, Laktózmentes

TáplálkozásVegetáriánus, Vegán, Gluténmentes, Laktózmentes

TárolásSzáraz, hűvös helyen tárolandó.

ÖsszetevőkKukoricakeményítő, Pálmaolaj, Burgonyakeményítő, Tengeri só, Invert cukorszirup, Száraz élesztő, Stabilizátor: karboximetil-cellulóz, Emulgeálószer: szójalecitin, Térfogatnövelő szerek: dinátrium-difoszfát, nátrium hidrogén karbonát Nyomokban szezámmagot tartalmazhat.

HatóanyagEnergia, Zsír, - amelyből telített zsírsavak, Szénhidrát, - amelyből cukrok, Fehérje, Só

Cikkszám37146T22EAN kód8008698002070MárkaSchärKategóriákÉlelmiszer > PékáruSzármazási helyOlaszországJellegszilárdMennyiség60 g
A klasszikus sós perec, gluténmentes változata.
Hosszúság19 cmSzélesség9 cmMagasság2 cmSúly64 gNettó súly60 g
Gluténmentes, Laktózmentes
Vegetáriánus, Vegán, Gluténmentes, Laktózmentes
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Kukoricakeményítő, Pálmaolaj, Burgonyakeményítő, Tengeri só, Invert cukorszirup, Száraz élesztő, Stabilizátor: karboximetil-cellulóz, Emulgeálószer: szójalecitin, Térfogatnövelő szerek: dinátrium-difoszfát, nátrium hidrogén karbonát Nyomokban szezámmagot tartalmazhat.
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 2022kJ/482kcal -
Zsír 21g -
- amelyből telített zsírsavak 9,9g -
Szénhidrát 72g -
- amelyből cukrok 2,0g -
Fehérje 0,9g -
2,5g -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 626 6228 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás