prof. dr. Török Szilveszter Bioaktív Kékjód folyadék (30 ml)

7 089Ft

Egységár: 236 300Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
folyadék30 ml1x2naponta

A termék adataiCikkszám, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaÉtrend-kiegészítő készítmény, amely alkalmas a jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára. A kék színű, íztelen kolloid oldat nem csíp, nem mar, és egy üveg kb. 200 napra biztosítja egy felnőtt ember jódpótlását. A pajzsmirigy fokozott működése (hipertireózis) esetén mindenféle jódpótlás szigorúan tilos.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás

Adagolás3-10év: 2csepp, 11-14év,felnőtt, áldott állapot: 3csepp, szoptatás alatt: 4csepp. Étkezés előtt nyelvre cseppentve, vagy a napi előírt mennyiséget cseppentse egy pohár tiszta vízbe, és igya meg.

TárolásTárolás: hűvös helyen, 4-20 C között. Felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó!

Jótékony hatásA Bioaktív kékjód+ a jódhiányos állapotok megelőzésére szolgáló jódpótlásra (profilaxis) tökéletesen megfelel, mert ebben az állapotában a jód az összes toxikus hatását elveszíti, nem vált ki jódérzékenységet, nekrózist, biológiailag a legaktívabb formáját veszi fel, kitűnően felszívódik, nincs túladagolási veszélye, kórokozók szaporodását gátló hatása jelentős, stabil, nem illékony, nem bomlékony, nincs kellemetlen szaga és íze. Amikor elegendő a szervezet számára, akkor a szervezet a felesleget kiüríti.

ÖsszetevőkSzerves kékjód

Cikkszám2479Márkaprof. dr. Török SzilveszterKategóriákÁsványi anyag > JódSzármazási helyEUJellegfolyadékMennyiség30 ml
Étrend-kiegészítő készítmény, amely alkalmas a jódhiány megelőzésére és a jódpótlásra minden korosztály számára. A kék színű, íztelen kolloid oldat nem csíp, nem mar, és egy üveg kb. 200 napra biztosítja egy felnőtt ember jódpótlását. A pajzsmirigy fokozott működése (hipertireózis) esetén mindenféle jódpótlás szigorúan tilos.
Hosszúság3,2 cmSzélesség3,2 cmMagasság10,7 cmSúly88 gNettó súly30 g
Mire való?Egészséges haj, bőr, köröm, Egészséges idegrendszer, JódpótlásNapi adagolás1x2
3-10év: 2csepp, 11-14év,felnőtt, áldott állapot: 3csepp, szoptatás alatt: 4csepp. Étkezés előtt nyelvre cseppentve, vagy a napi előírt mennyiséget cseppentse egy pohár tiszta vízbe, és igya meg.
Tárolás: hűvös helyen, 4-20 C között. Felbontás után 6 hónapon belül felhasználandó!
A Bioaktív kékjód+ a jódhiányos állapotok megelőzésére szolgáló jódpótlásra (profilaxis) tökéletesen megfelel, mert ebben az állapotában a jód az összes toxikus hatását elveszíti, nem vált ki jódérzékenységet, nekrózist, biológiailag a legaktívabb formáját veszi fel, kitűnően felszívódik, nincs túladagolási veszélye, kórokozók szaporodását gátló hatása jelentős, stabil, nem illékony, nem bomlékony, nincs kellemetlen szaga és íze. Amikor elegendő a szervezet számára, akkor a szervezet a felesleget kiüríti.
Szerves kékjód

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek