Pharma Nord Bio-Króm-Dia tabletta (30 db)

3 935Ft

Egységár: 131Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
tabletta30 db1x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA króm olyan fontos nyomelem, mely az inzulin által elősegíti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor energiává alakul át.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás

AdagolásNapi egy tabletta.

TárolásSzáraz, hűvös helyen, gyermektől elzárva tartandó.

Jótékony hatásVércukorszint-szabályozás szerves króm segítségével: A vércukorszint stabilizálása nemcsak a cukorbetegségben szenvedőknek, hanem mindenkinek nagyon fontos egészsége szempontjából. Szabályozásában számos tényező játszik szerepet, ezek egyike a króm. A króm olyan fontos nyomelem, mely különféle élelmiszerekben fordul elő, s mely az inzulin által elősegíti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor aztán energiává alakul át. Kutatások bebizonyították, hogy a szerves-króm tartalmú táplálékkiegészítők hozzájárulnak ahhoz, hogy a vércukorszint-egyensúly a lehető legjobban működjön. Mindemellett a króm rendkívül alacsony toxicitású, biztonságosan adható ásványi anyag. Rövid úton a súlyveszteség fel: A króm általában hasznosnak bizonyul azok számára is, akik szeretnének leadni testsúlyukból. Önmagában ez a nyomelem nem rendelkezik karcsúsító hatással, hanem képes megelőzni a hirtelen vércukorszint-ingadozásokat", melyek instabil cukor-anyagcserével rendelkező egyéneknél tapasztalhatók. Amikor valakinek alacsony a vércukra, általában olyan tüneteket észlel, mint fáradékonyság, kimerültség, vagy gyötrő vágy az édességek után. Azáltal, hogy a króm hozzájárul a helyes vércukorszint megtartásához, gyakorlatilag elnyomja az édességevés utáni vágyat. Amint kevesebb szénhidrátot és édességet fogyaszt valaki, a súlyvesztés azon nyomban lényegesen könnyebbé válik számára. Szerves króm a jobb felszívódásért: A krómnak szerves vagy szervetlen formája létezik. A kettő közötti különbség a tápanyag biológiai-hozzáférhetőségében rejlik. Míg a szervetlen króm felszívódása nem megfelelő, addig a szerves króm - különös tekintettel a Bio-Króm-DIA-ban található GTF-krómra (glükóz tolerancia faktor) - magasabb biológiai hatékonysággal és jobb felszívódással rendelkezik.

Összetevők Sütőélesztő (Saccharomyces cerevisiae), maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz,  talkum, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, króm-klorid.

HatóanyagKróm

Cikkszám1105789EAN kód5709976061101MárkaPharma NordKategóriákÁsványi anyag > KrómSzármazási helyDániaJellegtablettaMennyiség30 db
A króm olyan fontos nyomelem, mely az inzulin által elősegíti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor energiává alakul át.
Hosszúság13,5 cmSzélesség2,5 cmMagasság8,5 cmSúly47 gNettó súly21 g
Mire való?Vércukorszint szabályozása, Fogyókúra melléKinek ajánljuk?FelnőttNapi adagolás1x1
Napi egy tabletta.
Száraz, hűvös helyen, gyermektől elzárva tartandó.
Vércukorszint-szabályozás szerves króm segítségével: A vércukorszint stabilizálása nemcsak a cukorbetegségben szenvedőknek, hanem mindenkinek nagyon fontos egészsége szempontjából. Szabályozásában számos tényező játszik szerepet, ezek egyike a króm. A króm olyan fontos nyomelem, mely különféle élelmiszerekben fordul elő, s mely az inzulin által elősegíti a cukormolekuláknak a véráramból a sejtekbe való eljuttatását, ahol a cukor aztán energiává alakul át. Kutatások bebizonyították, hogy a szerves-króm tartalmú táplálékkiegészítők hozzájárulnak ahhoz, hogy a vércukorszint-egyensúly a lehető legjobban működjön. Mindemellett a króm rendkívül alacsony toxicitású, biztonságosan adható ásványi anyag. Rövid úton a súlyveszteség fel: A króm általában hasznosnak bizonyul azok számára is, akik szeretnének leadni testsúlyukból. Önmagában ez a nyomelem nem rendelkezik karcsúsító hatással, hanem képes megelőzni a hirtelen vércukorszint-ingadozásokat", melyek instabil cukor-anyagcserével rendelkező egyéneknél tapasztalhatók. Amikor valakinek alacsony a vércukra, általában olyan tüneteket észlel, mint fáradékonyság, kimerültség, vagy gyötrő vágy az édességek után. Azáltal, hogy a króm hozzájárul a helyes vércukorszint megtartásához, gyakorlatilag elnyomja az édességevés utáni vágyat. Amint kevesebb szénhidrátot és édességet fogyaszt valaki, a súlyvesztés azon nyomban lényegesen könnyebbé válik számára. Szerves króm a jobb felszívódásért: A krómnak szerves vagy szervetlen formája létezik. A kettő közötti különbség a tápanyag biológiai-hozzáférhetőségében rejlik. Míg a szervetlen króm felszívódása nem megfelelő, addig a szerves króm - különös tekintettel a Bio-Króm-DIA-ban található GTF-krómra (glükóz tolerancia faktor) - magasabb biológiai hatékonysággal és jobb felszívódással rendelkezik.
 Sütőélesztő (Saccharomyces cerevisiae), maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz,  talkum, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, króm-klorid.
Összetevő Mennyiség NRV%
Króm 100g -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek