Pegaga cukormentes kávé (22 g)

325Ft

Egységár: 14 773Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
szilárd22 gTartósítószermentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA Pegaga Coffee egy olyan gyógynövény alapú cappuccino ízű frissítő ital, mely a klasszikus kávé íz és a cappuccino selymes aromája közti kellemes hangulatú kávé zamat különleges világát nyújtja a fogyasztóknak. Az italban a gyógynövény egészséget támogató hatásai úgy érvényesülnek, hogy közben a kávézás szertartásának valamennyi öröme a hagyományos módon élvezhető. A Pegaga Coffee tervezői azt a célt tűzték ki, hogy a gyógynövényben lévő értékes tápanyagokat átörökítsék egy olyan italba, melyet a koffeinre és azok mellékhatásaira érzékeny emberek szívesen és gyakran fogyasztanak. Így született meg a Pegaga Coffee, melynek rendszeres fogyasztása a kávé aroma élvezete mellett az egészség megőrzését is támogatja.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességKoleszterinmentes, Tartósítószer-mentes, Zsírmentes

TárolásSzáraz, hűvös helyen.

Jótékony hatásA Pegaga kávé instant keveréke nem tartalmaz sem zsírt, sem koleszterint, sem tartósítószert! Kifejezetten tiszta forrásból, ideális körülmények közt termesztett gyógynövénykivonathoz keverik a kiváló minőségű enyhén barna színűre pirított kávéőrleményt, melyet kevéske finomítatlan barnacukorral ízesítenek. A lágy, selymes ízvilágot egy nem tej alapú, hanem szintén növényből kivont krémesítő anyag ideális aránya biztosítja. Ajánljuk a Pegaga kávét mindazoknak, akik egészségügyi okokból (vérnyomás problémák, bőr, érrendszeri bajok, koffein érzékenység, stb.) nem kávézhatnak, de korábban imádták a kávé, a cappuccino örömeit.

FelhasználásElkészítési javaslat: Lobogásig forraljon 1,5 dl jó minőségű tiszta vizet vagy ásványvizet és töltse egy elegáns kávés csészébe.. Gondosan bontson fel egy Pegaga Coffee tasakot és öntse a tartalmát a forró vízzel teli csészébe. Ezt követően figyelmesen keverje fel a forró italt, miközben a pohár fölé hajolva óvatosan szippantson lenyűgöző illatából. Az ínyencek díszíthetik egy kis tejhabbal vagy kevéske csokiporral.

Cikkszám21006793EAN kód1000021002464MárkaPegagaKategóriákÉlelmiszer > ItalSzármazási helyKülföldJellegszilárdMennyiség22 g
A Pegaga Coffee egy olyan gyógynövény alapú cappuccino ízű frissítő ital, mely a klasszikus kávé íz és a cappuccino selymes aromája közti kellemes hangulatú kávé zamat különleges világát nyújtja a fogyasztóknak. Az italban a gyógynövény egészséget támogató hatásai úgy érvényesülnek, hogy közben a kávézás szertartásának valamennyi öröme a hagyományos módon élvezhető. A Pegaga Coffee tervezői azt a célt tűzték ki, hogy a gyógynövényben lévő értékes tápanyagokat átörökítsék egy olyan italba, melyet a koffeinre és azok mellékhatásaira érzékeny emberek szívesen és gyakran fogyasztanak. Így született meg a Pegaga Coffee, melynek rendszeres fogyasztása a kávé aroma élvezete mellett az egészség megőrzését is támogatja.
Hosszúság10,5 cmSzélesség7 cmMagasság1,5 cmSúly24 gNettó súly22 g
Koleszterinmentes, Tartósítószer-mentes, Zsírmentes
Száraz, hűvös helyen.
A Pegaga kávé instant keveréke nem tartalmaz sem zsírt, sem koleszterint, sem tartósítószert! Kifejezetten tiszta forrásból, ideális körülmények közt termesztett gyógynövénykivonathoz keverik a kiváló minőségű enyhén barna színűre pirított kávéőrleményt, melyet kevéske finomítatlan barnacukorral ízesítenek. A lágy, selymes ízvilágot egy nem tej alapú, hanem szintén növényből kivont krémesítő anyag ideális aránya biztosítja. Ajánljuk a Pegaga kávét mindazoknak, akik egészségügyi okokból (vérnyomás problémák, bőr, érrendszeri bajok, koffein érzékenység, stb.) nem kávézhatnak, de korábban imádták a kávé, a cappuccino örömeit.
Elkészítési javaslat: Lobogásig forraljon 1,5 dl jó minőségű tiszta vizet vagy ásványvizet és töltse egy elegáns kávés csészébe.. Gondosan bontson fel egy Pegaga Coffee tasakot és öntse a tartalmát a forró vízzel teli csészébe. Ezt követően figyelmesen keverje fel a forró italt, miközben a pohár fölé hajolva óvatosan szippantson lenyűgöző illatából. Az ínyencek díszíthetik egy kis tejhabbal vagy kevéske csokiporral.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek