Naturmind Aszkorbinsav C-vitamin por (500 g)
3 119Ft
Egységár: 6 238Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazzaINGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
por500 g
A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség
A termék leírása100% aszkorbinsav. Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen lévén vízben oldódó vitamin túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.
Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly
TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Könnyen lenyelhető?
AdagolásFelhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
TárolásSzáraz, hűvös helyen tartandó! Kisgyermektől elzárva tartandó!
Jótékony hatásA C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását.
Összetevők100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
HatóanyagEnergiaérték, Zsír, - amelyből telített zsírsavak, Szénhidrát, - amelyből cukor, Rost, Fehérje, Só
Cikkszám21003326EAN kód5999559313844MárkaNaturmindKategóriákC-vitamin > Immunerősítés > VitaminSzármazási helyKínaJellegporMennyiség500 g
100% aszkorbinsav. Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani.
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét.
A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen lévén vízben oldódó vitamin túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül.
Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.
Hosszúság25 cmSzélesség17 cmMagasság4 cmSúly520 gNettó súly500 g
Mire való?Egészséges idegrendszer, Antioxidáns hatású, Fáradékonyság ellen, ImmunerősítésKinek ajánljuk?FelnőttKönnyen lenyelhető?nem
Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz).
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Kisgyermektől elzárva tartandó!
A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását.
100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
Összetevő | Mennyiség | NRV% |
---|---|---|
Energiaérték | 0 kJ / 0 kcal | - |
Zsír | 0 g | - |
- amelyből telített zsírsavak | 0 g | - |
Szénhidrát | 0 g | - |
- amelyből cukor | 0 g | - |
Rost | 0 g | - |
Fehérje | 0 g | - |
Só | 0 g | - |
Kérdésed van?
Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.
+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00