Nature Cookta parajdi só (1000 g)
850Ft
Egységár: 850Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazzaINGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
szilárd1000 g
A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség
A termék leírásaAz erdélyi kincs az egyik legjobb minőségű só: nem jódozott és természetes tisztaságú. A Nature Cookta Étkezési Parajdi sót külső környezeti hatásoktól védett helyről szerzik be. Különlegességét tovább növeli, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítják. Megtartja a lehető legtermészetesebb mivoltát és tulajdonságait. Az egyik legjobb hatású összetétel semmiféle adalékanyagot és csomósodásgátló szert nem tartalmaz, ellenben számos ásványianyagot és nyomelemet rejt magában.
TárolásSzáraz hűvös helyen tárolandó.
ÖsszetevőkNaCl tartalom: 97%
FelhasználásFőzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, sóágyakhoz is. Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon. Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott. A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.
Cikkszám212155EAN kód5999884818458MárkaNature CooktaKategóriákÉlelmiszer > Ízesítő > SóSzármazási helyErdélyJellegszilárdMennyiség1000 g
Az erdélyi kincs az egyik legjobb minőségű só: nem jódozott és természetes tisztaságú. A Nature Cookta Étkezési Parajdi sót külső környezeti hatásoktól védett helyről szerzik be. Különlegességét tovább növeli, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítják. Megtartja a lehető legtermészetesebb mivoltát és tulajdonságait. Az egyik legjobb hatású összetétel semmiféle adalékanyagot és csomósodásgátló szert nem tartalmaz, ellenben számos ásványianyagot és nyomelemet rejt magában.
Száraz hűvös helyen tárolandó.
NaCl tartalom: 97%
Főzéskor, sütéskor mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. Nyugodtan használhatjuk a hagyományos, asztali só helyett húsokhoz, halakhoz, salátákhoz, sóágyakhoz is.
Érdemes ezzel a sóval tartósítania a káposztát, hogy a levele ropogós maradjon.
Elősózás a baromfihúsoknál és a halaknál ajánlott. A bárányhúst a sütés előtt 24-48 órával előbb javasolt besózni, így íze sokkal teltebb és ízletesebb lesz. A kivételes só gazdagabb ízvilágot kölcsönöz ételeinknek. Segítségével saját szánk íze szerint formálhatjuk finomságainkat.
Kérdésed van?
Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.
+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00Kapcsolódó termékek
-
Készleten, 24 órán belüli szállítással
Tassi erdélyi adalékmentes só (1000 g)
Hazai termék380 Ft1000 gAdalékmentes -
Készleten, 24 órán belüli szállítással799 Ftszilárd1000 gGluténmentes
-
Készleten, 24 órán belüli szállítással799 Ftszilárd1000 gGluténmentes