Natur Tanya Prémium minőségű, 300 mikron szemcseméretű Vörös szőlőmagliszt mikroőrlemény (250 g)
1 559Ft
Egységár: 6 236Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazzaINGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
mikroőrlemény250 gGMOmentesGluténmentesLaktózmentesPaleoVegetáriánusVegán
A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség
A termék leírásaA szőlő apró magjai értékes antioxidáns hatású OPC vegyületeket és ásványi anyagokat rejtenek. A magokból előbb olajat sajtolunk, majd a magmasszát ledaráljuk és végül szitáljuk, hogy egy 300 mikron szemcseméretű port kapjunk, és így a magokban található tápanyagok felszínre kerülhessenek, majd a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat. A prémium szőlőmagliszt végtermék tekintélyes rosttartalommal is rendelkezik, ami táplálja a mikobiomot és elősegíti az emésztést. Ajánljuk: - NAPI FOGYASZTÁSHOZ - SÜTÉSHEZ-FŐZÉSHEZ - KÜLSŐLEG - VEGÁN, PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDHEZ Egyéb jellemzők: - ADALÉKANYAG NÉLKÜL - GLUTÉNMENTES - ÉLELMI ROSTOK, ANTIOXIDÁNSOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK - ALACSONY GLIKÉMIÁS INDEX - GMO-MENTES IGAZOLÁS - MIKROŐRLÉS A JOBB HASZNOSULÁSÉRT!A MAXIMUM 300 MIKRON SZEMCSEMÉRETTEL RENDELKEZŐ VÉGTERMÉK MAGASABB BIOHASZNOSULÁSRA KÉPES A SZERVEZETBEN. SZŐLŐMAGLISZT RECEPTEK VEGÁN SZŐLŐMAGLISZTES KEKSZ Hozzávalók: 10 dkg kék szőlőmagliszt, 5 dkg kókuszzsír, 1 tojás, 2 evőkanál eritrit, 1 mk. szódabikarbóna, cukormentes lekvár Elkészítés: A hozzávalókat a lekvár kivételével összegyúrjuk, és vizes kézzel golyót formálunk, szétlapítjuk egy majd a közepükbe egy kis mélyedést csinálunk. Tepsibe tesszük és a tészta közepébe, egy kis kanál lekvárt teszünk. 160°C hőmérsékleten előmelegített sütőben 20 percig sütjük. BÖGRÉS SZŐLŐMAGLISZTES ÁFONYÁS MUFFIN Hozzávalók: 1 pohár natúr joghurt (2 dl), 2/3 pohár tönkölyliszt, 1/3 pohár szőlőmagliszt, 1 pohár nádcukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 3 egész tojás, 1 dl étolaj, őrölt fahéj, 25 dkg kék áfonya Elkészítés: A tojást elkeverjük a joghurttal, aztán a többi hozzávalót összekeverjük. Az áfonyát megmossuk, lecsepegtetjük és beleszórjuk a tésztába. Belekanalazzuk a masszát a muffin formába. 180 °C hőmérsékleten kb. 30-40 percig sütjük. EGYSZERŰ KENYÉR RECEPT SZŐLŐMAGLISZTTEL Hozzávalók: 4 pohár fehér liszt, 2 pohár szőlőmagliszt, 1 tk. cukor, 1 tk. szárított élesztő, 1 ek. só, 3 pohár víz Elkészítés: A lisztet, sót, cukrot, élesztőt jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a vizet, és összekeverjük. A kész tészta ragacsos és gyúrhatatlan. Meleg helyre tesszük 13 órára. A sütőt 250°C hőmérsékletre előmelegítjük. Beletesszük a süthető tálba, lefedve 30 percig, majd fedő nélkül még 20 percig sütjük.
Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly
TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Könnyen lenyelhető?
MentességGMO-mentes, Laktózmentes, Gluténmentes
TáplálkozásVegetáriánus, Vegán, GMO-mentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Magas rosttartalom, Paleo
AdagolásNapi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget kefirrel, joghurttal, mézzel elkeverve fogyasszuk, vagy keverjük müzlibe, teába vagy kávéba. Segíti az élesztő működését, kenyérfélék-, sütemények- és egyéb tésztákhoz is adható. Külsőleg alkalmazva ugyancsak mézzel, joghurttal pasztává keverve, frissítő arcpakolásként használhatjuk.
TárolásFénytől és hőtől védett, száraz, hűvöshelyen tárolandó!
Jótékony hatás- A szőlőmagliszt tartalmaz rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, olajat, mikro anyagokat és nyomelemeket. - Magas rosttartalmának köszönhetően javítja a bélrendszer működését. - Szőlőmaglisztet adagolhatunk süteményekbe, kenyérbe is, mert a hőtűrő képessége magas, nem veszít értékes anyagaiból. - A szőlőmag kiváló antioxidáns, hatóanyagai segítenek megelőzni a 2-es típusú cukorbetegséget, ráadásul a fogyókúra során is sikerrel használható.
Összetevők100% vörös szőlőmagliszt (Vitis vinifera L.) Nyomokban DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRMAGOT, SZEZÁMMAGOT, KUKORICÁT tartalmazhat.
HatóanyagEnergia, Zsír, - amelyből telített zsírsavak, Szénhidrát, - amelyből cukrok, Rost, Fehérje, Só, Polifenol
Cikkszám11010607EAN kód5999882575759MárkaNatur TanyaKategóriákEgészségmegőrzés > Étrend-kiegészítő > Gyerekeknek > ImmunerősítésSzármazási helyMagyarországJellegmikroőrleményMennyiség250 g
A szőlő apró magjai értékes antioxidáns hatású OPC vegyületeket és ásványi anyagokat rejtenek. A magokból előbb olajat sajtolunk, majd a magmasszát ledaráljuk és végül szitáljuk, hogy egy 300 mikron szemcseméretű port kapjunk, és így a magokban található tápanyagok felszínre kerülhessenek, majd a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat. A prémium szőlőmagliszt végtermék tekintélyes rosttartalommal is rendelkezik, ami táplálja a mikobiomot és elősegíti az emésztést.
Ajánljuk:
- NAPI FOGYASZTÁSHOZ
- SÜTÉSHEZ-FŐZÉSHEZ
- KÜLSŐLEG
- VEGÁN, PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDHEZ
Egyéb jellemzők:
- ADALÉKANYAG NÉLKÜL
- GLUTÉNMENTES
- ÉLELMI ROSTOK, ANTIOXIDÁNSOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK
- ALACSONY GLIKÉMIÁS INDEX
- GMO-MENTES IGAZOLÁS
- MIKROŐRLÉS A JOBB HASZNOSULÁSÉRT!A MAXIMUM 300 MIKRON SZEMCSEMÉRETTEL RENDELKEZŐ VÉGTERMÉK MAGASABB BIOHASZNOSULÁSRA KÉPES A SZERVEZETBEN.
SZŐLŐMAGLISZT RECEPTEK
VEGÁN SZŐLŐMAGLISZTES KEKSZ
Hozzávalók: 10 dkg kék szőlőmagliszt, 5 dkg kókuszzsír, 1 tojás, 2 evőkanál eritrit, 1 mk. szódabikarbóna, cukormentes lekvár
Elkészítés: A hozzávalókat a lekvár kivételével összegyúrjuk, és vizes kézzel golyót formálunk, szétlapítjuk egy majd a közepükbe egy kis mélyedést csinálunk. Tepsibe tesszük és a tészta közepébe, egy kis kanál lekvárt teszünk. 160°C hőmérsékleten előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
BÖGRÉS SZŐLŐMAGLISZTES ÁFONYÁS MUFFIN
Hozzávalók: 1 pohár natúr joghurt (2 dl), 2/3 pohár tönkölyliszt, 1/3 pohár szőlőmagliszt, 1 pohár nádcukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 3 egész tojás, 1 dl étolaj, őrölt fahéj, 25 dkg kék áfonya
Elkészítés: A tojást elkeverjük a joghurttal, aztán a többi hozzávalót összekeverjük. Az áfonyát megmossuk, lecsepegtetjük és beleszórjuk a tésztába. Belekanalazzuk a masszát a muffin formába. 180 °C hőmérsékleten kb. 30-40 percig sütjük.
EGYSZERŰ KENYÉR RECEPT SZŐLŐMAGLISZTTEL
Hozzávalók: 4 pohár fehér liszt, 2 pohár szőlőmagliszt, 1 tk. cukor, 1 tk. szárított élesztő, 1 ek. só, 3 pohár víz
Elkészítés: A lisztet, sót, cukrot, élesztőt jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a vizet, és összekeverjük. A kész tészta ragacsos és gyúrhatatlan. Meleg helyre tesszük 13 órára. A sütőt 250°C hőmérsékletre előmelegítjük. Beletesszük a süthető tálba, lefedve 30 percig, majd fedő nélkül még 20 percig sütjük.
Hosszúság19 cmSzélesség15 cmMagasság3 cmSúly264 gNettó súly250 g
Mire való?Immunerősítés, Fogyókúra mellé, Egészséges emésztőrendszer, Cukorbetegség esetén, Szív- és érrendszer, Antioxidáns hatásúKinek ajánljuk?Idős, Felnőtt, GyerekKönnyen lenyelhető?nem
GMO-mentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Vegetáriánus, Vegán, GMO-mentes, Gluténmentes, Laktózmentes, Magas rosttartalom, Paleo
Napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget kefirrel, joghurttal, mézzel elkeverve fogyasszuk, vagy keverjük müzlibe, teába vagy kávéba. Segíti az élesztő működését, kenyérfélék-, sütemények- és egyéb tésztákhoz is adható. Külsőleg alkalmazva ugyancsak mézzel, joghurttal pasztává keverve, frissítő arcpakolásként használhatjuk.
Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvöshelyen tárolandó!
- A szőlőmagliszt tartalmaz rostanyagot, szénhidrátot, fehérjét, olajat, mikro anyagokat és nyomelemeket.
- Magas rosttartalmának köszönhetően javítja a bélrendszer működését.
- Szőlőmaglisztet adagolhatunk süteményekbe, kenyérbe is, mert a hőtűrő képessége magas, nem veszít értékes anyagaiból.
- A szőlőmag kiváló antioxidáns, hatóanyagai segítenek megelőzni a 2-es típusú cukorbetegséget, ráadásul a fogyókúra során is sikerrel használható.
100% vörös szőlőmagliszt (Vitis vinifera L.)
Nyomokban DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRMAGOT, SZEZÁMMAGOT, KUKORICÁT tartalmazhat.
Összetevő | Mennyiség | NRV% |
---|---|---|
Energia | 1007 KJ/246 kcal | - |
Zsír | 4,2 g | - |
- amelyből telített zsírsavak | 0,6 g | - |
Szénhidrát | 7 g | - |
- amelyből cukrok | 6,1 g | - |
Rost | 66,9 g | - |
Fehérje | 11,6 g | - |
Só | <0,03 g | - |
Polifenol | 1610 mg | - |
Kérdésed van?
Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.
+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00