Luuf bodza ízű torokpasztilla izlandi zuzmóval (20 db)

3 205Ft

Egységár: 160Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
pasztilla20 db5x1napontaGluténmentesLaktózmentesTartósítószermentes

A termék adataiCikkszám, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaKöhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj- és garatüregben (garatgyulladás)Rekedtség és a hangszálak túlerőltetése esetén

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokÍzesítés, Mire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

MentességMesterséges színezék mentes, Laktózmentes, Gluténmentes, Tartósítószer-mentes

TáplálkozásLaktózmentes, Gluténmentes

AdagolásSzükség szerint naponta többször 1 torokpasztilla elszopogatni. Gyermekek 3 év felett: napi 5 torokpasztillát szopogathatnak el. Huzamosabb ideig is alkalmazható. 

TárolásSzáraz helyen, szobahőmérsékleten (25C) tárolandó. Lejárati időn túl ne alkalmazza.

Jótékony hatásA káros környezeti hatások, mint a finom por, a cigarettafüst vagy az intenzív beszéd, ill. éneklés, rekedtséghez és köhögési ingerhez vezethetnek. Az egyedülálló hatóanyag-összetételű LUUF torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával - különösen az ún. mukopoliszacharidoknak nevezett magas nyákanyagtartalma alapján - kettős védőhatást fejt ki az irritált nyálkahártyára: a hatóanyagok védőfilmet képezve védik a száj- és garatüreget a kiszáradástól, így segítséget nyújtanak rekedtség, köhögési inger és torokszárazság esetén. Ezenkívül a nyákanyagok nyugtató hatásúak száraz köhögési ingernél és rekedtségnél a mukociliáris szállítás akadályozása által.

Összetevők1 pasztilla tartalma: 350mg izlandi zuzmó, mely megfelel 100mg Lichen islandici spissum kivonatnak (drog-kivonat aránya 3,5:1); 90mg fehérmályva gyökér, mely megfelel 30mg Althaea radici spissum kivonatnak (drog-kivonat aránya 3:1). Egyéb összetevők: Maltitol, szorbitol, gumiarábikum, citromsav, bodza aroma, aceszulfám-K, kulőr karamell, folyékony paraffin, fehérített viasz, tisztított víz.

HatóanyagIzlandi zuzmó, Fehérmályva gyökér

Cikkszám2105454MárkaLuufKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyerekeknek > GyógycukorkaSzármazási helyKülföldJellegpasztillaMennyiség20 db
Köhögési inger és az ezzel járó nyálkahártya-irritáció esetén a száj- és garatüregben (garatgyulladás)Rekedtség és a hangszálak túlerőltetése esetén
Hosszúság1,9 cmSzélesség11,5 cmMagasság5,4 cmSúly32 gNettó súly20 g
ÍzesítésbodzaMire való?Köhögés ellen, TorokfájásKinek ajánljuk?Kisgyerek, Diák, Felnőtt, Tini, KisdiákNapi adagolás5x1Könnyen lenyelhető?nem
Mesterséges színezék mentes, Laktózmentes, Gluténmentes, Tartósítószer-mentes
Laktózmentes, Gluténmentes
Szükség szerint naponta többször 1 torokpasztilla elszopogatni. Gyermekek 3 év felett: napi 5 torokpasztillát szopogathatnak el. Huzamosabb ideig is alkalmazható. 
Száraz helyen, szobahőmérsékleten (25C) tárolandó. Lejárati időn túl ne alkalmazza.
A káros környezeti hatások, mint a finom por, a cigarettafüst vagy az intenzív beszéd, ill. éneklés, rekedtséghez és köhögési ingerhez vezethetnek. Az egyedülálló hatóanyag-összetételű LUUF torokpasztilla izlandi zuzmóval és fehérmályvával - különösen az ún. mukopoliszacharidoknak nevezett magas nyákanyagtartalma alapján - kettős védőhatást fejt ki az irritált nyálkahártyára: a hatóanyagok védőfilmet képezve védik a száj- és garatüreget a kiszáradástól, így segítséget nyújtanak rekedtség, köhögési inger és torokszárazság esetén. Ezenkívül a nyákanyagok nyugtató hatásúak száraz köhögési ingernél és rekedtségnél a mukociliáris szállítás akadályozása által.
1 pasztilla tartalma: 350mg izlandi zuzmó, mely megfelel 100mg Lichen islandici spissum kivonatnak (drog-kivonat aránya 3,5:1); 90mg fehérmályva gyökér, mely megfelel 30mg Althaea radici spissum kivonatnak (drog-kivonat aránya 3:1). Egyéb összetevők: Maltitol, szorbitol, gumiarábikum, citromsav, bodza aroma, aceszulfám-K, kulőr karamell, folyékony paraffin, fehérített viasz, tisztított víz.
Összetevő Mennyiség NRV%
Izlandi zuzmó 350mg -
Fehérmályva gyökér 90mg -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek