Le Veneziane Gluténmentes Lasagne száraztészta (250 g)

1 769Ft

Egységár: 7 076Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
szilárd250 gGluténmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaKizárólag olasz alapanyagokból, adalékok nélkül. Sütésre kész lasagne tészta. Nem igényel főzést.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességGluténmentes

TáplálkozásGluténmentes

TárolásSzáraz, hűvös helyen tartandó!

ÖsszetevőkKukoricaliszt 55 %, rizsliszt.

HatóanyagEnergia, Fehérje, Szénhidrát, ebből cukor, Zsír, ebből telített zsírsav, Élelmi rost, Nátrium

FelhasználásA használatra kész tésztalapokat nem kell előre kifőzni. Készítsünk egy húsos szószt és egy nagyon híg (esetleg gluténmentes) besamell mártást. Öntsünk egy kevés szószt egy tűzálló edény aljára. Tegyünk rá egy réteg száraz tésztalapot, majd húsos ragút és besamellt. Addig rétegezzük, amíg a hozzávalók elfogynak. Minden réteget szórjunk meg reszelt sajttal is. Kb. 5 réteg után az utolsó adag tetejét szórjuk meg jól sajttal és tegyünk rá néhány kisebb darab vajat.

Cikkszám2109130EAN kód8009915008714MárkaLe VenezianeKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > SzáraztésztaSzármazási helyKülföldJellegszilárdMennyiség250 g
Kizárólag olasz alapanyagokból, adalékok nélkül. Sütésre kész lasagne tészta. Nem igényel főzést.
Hosszúság19 cmSzélesség9,5 cmMagasság3,5 cmSúly275 gNettó súly250 g
Gluténmentes
Gluténmentes
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Kukoricaliszt 55 %, rizsliszt.
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1515 kJ/357 kcal -
Fehérje 6,85 g -
Szénhidrát 79,71 g -
ebből cukor 0,52g -
Zsír 0,80 g -
ebből telített zsírsav 0,14g -
Élelmi rost 1,70g -
Nátrium 0,01g -
A használatra kész tésztalapokat nem kell előre kifőzni. Készítsünk egy húsos szószt és egy nagyon híg (esetleg gluténmentes) besamell mártást. Öntsünk egy kevés szószt egy tűzálló edény aljára. Tegyünk rá egy réteg száraz tésztalapot, majd húsos ragút és besamellt. Addig rétegezzük, amíg a hozzávalók elfogynak. Minden réteget szórjunk meg reszelt sajttal is. Kb. 5 réteg után az utolsó adag tetejét szórjuk meg jól sajttal és tegyünk rá néhány kisebb darab vajat.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek