JutaVit Porc-csont-izom Komplex filmtabletta (120 db)

4 250Ft

Egységár: 35Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
filmtabletta120 db3x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaJutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel. Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, emelt hatóanyaggal, a porc- és a csont egészségéért! Mozgásszerv rendszerünk aktív és passzív részből áll. A passzív részt a csontvázrendszerünk és az ízületek alkotják. Testünk mozgását az ízületek teszik lehetővé, melynek fontos eleme a csontok végeit védő porcszövet. A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melynek rugalmassága szorosan függ a porcsejtek által termelt sejt közötti állomány víztartalmától. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. Az OptiMSM a harminc éves tapasztalattal rendelkező, amerikai Bergstrom Nutrition által gyártott természetes eredetű MSM. Hatóanyagok és hatásuk: - A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához. - A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához. - A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. - A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. - A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. - A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. - A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához. Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tárolandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik!

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásFelnőtteknek napi 3×1 filmtabletta folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. A termék szedése alatt sok folyadék (minimum 2 liter naponta) bevitele ajánlott. Javasolt a tablettákat étkezés közben vagy után bőséges folyadékkal lenyelni.

TárolásSzobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Jótékony hatásHatóanyagai hozzájárulnak: - a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához, - az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, - a normál csontozat fenntartásához, - a normál izomműködéshez, - a normál kötőszövet-képződéshez, - a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

ÖsszetevőkGlükozamin-szulfát-kálium-klorid (rákpáncélból kivont), kalcium-karbonát komplex (kalcium-karbonát, maltodextrin [kukorica]), metil-szulfonil-metán (OPTIMSM), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi[1]propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), kondroitin[1]szulfát-nátrium, hidrolizált kollagén (marha eredetű, Peptan), cink-glükonát, stabilizátor (polivinil-pirrolidon), L-aszkorbinsav, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), mangán-glükonát, fényezőanyag (zsírsavak), réz-glükonát, Quali-D (módosított kukoricakeményítő, szacharóz, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), nedvesítőszer (glicerin), vitaMK7 K2-vitamin készítmény (maltodextrin [kukorica eredetű], olívaolaj, menakinon-7 [K2-vitamin, természetes, Bacillus subtilis Natto eredetű]).

HatóanyagC-vitamin, D3-vitamin (QUALI-D)), K2-vitamin (Transz K2 arány több mint 99%), Kalcium, Cink, Mangán, Réz, Glükozamin-szulfát, Metil-Szulfonil-Metán (OPTIMSM), Kondroitin-szulfát, Kollagén (Peptan)

Cikkszám37183T22EAN kód5999887074486MárkaJutaVitKategóriákÉtrend-kiegészítő > SportolóknakSzármazási helyMagyarországJellegfilmtablettaMennyiség120 db
Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel. Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, emelt hatóanyaggal, a porc- és a csont egészségéért! Mozgásszerv rendszerünk aktív és passzív részből áll. A passzív részt a csontvázrendszerünk és az ízületek alkotják. Testünk mozgását az ízületek teszik lehetővé, melynek fontos eleme a csontok végeit védő porcszövet. A porc egy nagy teherbírású, rugalmas szövet, melynek rugalmassága szorosan függ a porcsejtek által termelt sejt közötti állomány víztartalmától. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. Az OptiMSM a harminc éves tapasztalattal rendelkező, amerikai Bergstrom Nutrition által gyártott természetes eredetű MSM. Hatóanyagok és hatásuk: - A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához. - A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához. - A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában. - A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. - A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. - A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. - A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához. Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tárolandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik!
Hosszúság12 cmSzélesség6 cmMagasság6 cmSúly268 gNettó súly216 g
Mire való?Egészséges csontok, Porcok védelme, Fáradékonyság ellen, Szív- és érrendszer, Egészséges izomfunkció, Egészséges haj, bőr, körömKinek ajánljuk?Idős, FelnőttNapi adagolás3x1Könnyen lenyelhető?nem
Felnőtteknek napi 3×1 filmtabletta folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. Használata hosszabb távon is ajánlott, akár kúraszerűen. A termék szedése alatt sok folyadék (minimum 2 liter naponta) bevitele ajánlott. Javasolt a tablettákat étkezés közben vagy után bőséges folyadékkal lenyelni.
Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában Gyermekek elől elzárva tárolandó!
Hatóanyagai hozzájárulnak: - a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához, - az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához, - a normál csontozat fenntartásához, - a normál izomműködéshez, - a normál kötőszövet-képződéshez, - a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.
Glükozamin-szulfát-kálium-klorid (rákpáncélból kivont), kalcium-karbonát komplex (kalcium-karbonát, maltodextrin [kukorica]), metil-szulfonil-metán (OPTIMSM), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi[1]propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), kondroitin[1]szulfát-nátrium, hidrolizált kollagén (marha eredetű, Peptan), cink-glükonát, stabilizátor (polivinil-pirrolidon), L-aszkorbinsav, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), mangán-glükonát, fényezőanyag (zsírsavak), réz-glükonát, Quali-D (módosított kukoricakeményítő, szacharóz, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), nedvesítőszer (glicerin), vitaMK7 K2-vitamin készítmény (maltodextrin [kukorica eredetű], olívaolaj, menakinon-7 [K2-vitamin, természetes, Bacillus subtilis Natto eredetű]).
Összetevő Mennyiség NRV%
C-vitamin 90 mg/napi adag 112,5%
D3-vitamin (QUALI-D)) 15 g/napi adag 300%
K2-vitamin (Transz K2 arány több mint 99%) 15 g/napi adag 20%
Kalcium 450 mg/napi adag 56,25%
Cink 15 mg/napi adag 150%
Mangán 2,4 mg/napi adag 120%
Réz 1,5 mg/napi adag 150%
Glükozamin-szulfát 1500 mg/napi adag -
Metil-Szulfonil-Metán (OPTIMSM) 600 mg/napi adag -
Kondroitin-szulfát 200 mg/napi adag -
Kollagén (Peptan) 150 mg/napi adag -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek