Immun7 (Flavin7 Gold) immunerősítő gyümölcs kivonat (200 ml)

7 155Ft

Egységár: 35 775Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
kivonat200 ml

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaMi az Immun7? A termék nem gyógyszer és nem célja diagnosztizálni, megelőzni, kezelni vagy gyógyítani bármilyen betegséget vagy fájdalmat. Továbbá nem célunk bármiféle betegségre vonatkozó állítás sugallása, vagy jótékony hatásának kiemelés a vásárlók részére! A szövegben esetleg megtalálható állítások, javallatok csak és kizárólag, kutatásokra hivatkozva a bioflavonoidokra és nem a termékre vonatkoznak! Az Immun7 egy polifenol koncentrátum folyadék formában. Magyarországon gyártott termék, ahol elsőként fedezte fel a bioflavanoidokat Dr. Szentgyörgyi Albert, aki ezért Nobel-díjat is kapott. Az Immun7 magában hordozza a bioflavonoidok jótékony hatását, ami rendkívül hasznos lehet az emberi szervezet számára. Miből készül az Immun7? Az Immun7 terméket csak és kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsökből állítjuk elő és nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot (pl.: tartósítószer, cukor, mesterséges színező, stb.)! Különböző sötét héjú, bogyós gyümölcsök koncentrátumából (kékszőlő, feketeszeder, meggy, fekete és piros-ribizli, bodza és szilva), amik közismerten magas polifenol (flavonoid, anthocyanin) és rezveratrol tartalommal rendelkeznek. A fenti gyümölcsök természetes formában tartalmazzák a következő vitaminokat: A vitamin B1 vitamin (thiamine) B2 vitamin (riboflavin) B6 vitamin C vitamin E vitamin K vitamin Az Immun7 előállításánál használt legfejlettebb gyártástechnológia, lehetővé teszi, hogy egy 200 ml-es üvegbe akár 140 kg gyümölcs antioxidáns tartalmával megegyező bioflavonoid tartalmat koncentráljunk. Csak teljesen egészséges, terület és fajta-válogatott gyümölcsöket használunk az Immun7 gyártásánál. A legjobb magyar termőterületekről szüretelt gyümölcsöket használjuk. A termőterületek ipari létesítményektől, forgalmas utaktól távol helyezkednek el, ahol a termőföld gazdag tápanyagokban és ásványi anyagokban. A termelőkkel közösen, folyamatosan ellenőrizzük a gyümölcsöket és a termőterületeket. Ez biztosítja a folyamatos kiváló minőségű termék előállítását. A gyümölcsszüret közben, folyamatosan teszteljük a gyümölcsök rezveratrol szintjét, ami indikátora a növényvédő szerek és a műtrágyák használatának. A növények természetes immunanyaga a rezveratrol, ami csak abban az esetben megfelelő szintű a gyümölcsben, ha a termesztés során nem használtak növényvédőszereket és műtrágyát. Azok a gyümölcsök, amiknek a rezveratrol tartalma nem ér el egy bizonyos szintet, nem kerülhetnek felhasználásra az Immun7 gyártásánál. Az egyedi koncentrálási eljárás biztosítja az antioxidánsok és a rezveratrol szinte teljes mennyiségének megtartását.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Könnyen lenyelhető?

AdagolásA Immun7 napi ajánlott fogyasztása 50 éves korig 5 ml/nap. Tehát 50 év alatt egy 200 ml-es üveg 40 napra elegendő. 50 éves kor felett a szervezet antioxidáns igénye magasabb, így 2 x 5 ml az ajánlott mennyiség. 50 éves kor felett tehát a 200 ml-es üveg 20 napra elegendő. Kérjük vegye figyelembe, hogy a termék szavatossági ideje minimálisan 18 hónap. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

TárolásNe igyon közvetlenül az üvegből! Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Jótékony hatásMilyen immunerősítő hatásai vannak a bioflavonoidoknak? A bioflavonoidok, mint szuper antioxidánsok, segíthetnek az LDL koleszterin szintjét* és a magas vérnyomást* megfelelő értéken tartani. Ugyanakkor erősítik az immunrendszert*, lassíthatják az öregedést folyamatát*, gyuladáscsökkentő hatásúak lehetnek*, és elősegíthetik a szervezet méregtelenítését*.

ÖsszetevőkAz Immun7 a következő 7 féle sötét héjú, bogyós gyümölcs kivonatát és koncentrátumát tartalmazza: kékszőlő feketeszeder meggy feketeribizli pirosribizli bodza szilva Hozzávetőleg 140 kg gyümölcs polifenol (flavonoid, anthocyanin) tartalom besűrítve egy-egy üvegbe.

HatóanyagÖsszes polifenol/flavonoid

Cikkszám21004554EAN kód8588004630093MárkaImmun7KategóriákEgészségmegőrzés > Étrend-kiegészítő > ImmunerősítésJellegkivonatMennyiség200 ml
Mi az Immun7? A termék nem gyógyszer és nem célja diagnosztizálni, megelőzni, kezelni vagy gyógyítani bármilyen betegséget vagy fájdalmat. Továbbá nem célunk bármiféle betegségre vonatkozó állítás sugallása, vagy jótékony hatásának kiemelés a vásárlók részére! A szövegben esetleg megtalálható állítások, javallatok csak és kizárólag, kutatásokra hivatkozva a bioflavonoidokra és nem a termékre vonatkoznak! Az Immun7 egy polifenol koncentrátum folyadék formában. Magyarországon gyártott termék, ahol elsőként fedezte fel a bioflavanoidokat Dr. Szentgyörgyi Albert, aki ezért Nobel-díjat is kapott. Az Immun7 magában hordozza a bioflavonoidok jótékony hatását, ami rendkívül hasznos lehet az emberi szervezet számára. Miből készül az Immun7? Az Immun7 terméket csak és kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsökből állítjuk elő és nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot (pl.: tartósítószer, cukor, mesterséges színező, stb.)! Különböző sötét héjú, bogyós gyümölcsök koncentrátumából (kékszőlő, feketeszeder, meggy, fekete és piros-ribizli, bodza és szilva), amik közismerten magas polifenol (flavonoid, anthocyanin) és rezveratrol tartalommal rendelkeznek. A fenti gyümölcsök természetes formában tartalmazzák a következő vitaminokat: A vitamin B1 vitamin (thiamine) B2 vitamin (riboflavin) B6 vitamin C vitamin E vitamin K vitamin Az Immun7 előállításánál használt legfejlettebb gyártástechnológia, lehetővé teszi, hogy egy 200 ml-es üvegbe akár 140 kg gyümölcs antioxidáns tartalmával megegyező bioflavonoid tartalmat koncentráljunk. Csak teljesen egészséges, terület és fajta-válogatott gyümölcsöket használunk az Immun7 gyártásánál. A legjobb magyar termőterületekről szüretelt gyümölcsöket használjuk. A termőterületek ipari létesítményektől, forgalmas utaktól távol helyezkednek el, ahol a termőföld gazdag tápanyagokban és ásványi anyagokban. A termelőkkel közösen, folyamatosan ellenőrizzük a gyümölcsöket és a termőterületeket. Ez biztosítja a folyamatos kiváló minőségű termék előállítását. A gyümölcsszüret közben, folyamatosan teszteljük a gyümölcsök rezveratrol szintjét, ami indikátora a növényvédő szerek és a műtrágyák használatának. A növények természetes immunanyaga a rezveratrol, ami csak abban az esetben megfelelő szintű a gyümölcsben, ha a termesztés során nem használtak növényvédőszereket és műtrágyát. Azok a gyümölcsök, amiknek a rezveratrol tartalma nem ér el egy bizonyos szintet, nem kerülhetnek felhasználásra az Immun7 gyártásánál. Az egyedi koncentrálási eljárás biztosítja az antioxidánsok és a rezveratrol szinte teljes mennyiségének megtartását.
Hosszúság13 cmSzélesség5 cmMagasság5 cmSúly329 gNettó súly200 g
Mire való?Normál vérkoleszterin szint, Immunerősítés, Gyulladáscsökkentés, Antioxidáns hatású, Méregtelenítés, Vérnyomás szabályozásaKinek ajánljuk?Felnőtt, IdősKönnyen lenyelhető?nem
A Immun7 napi ajánlott fogyasztása 50 éves korig 5 ml/nap. Tehát 50 év alatt egy 200 ml-es üveg 40 napra elegendő. 50 éves kor felett a szervezet antioxidáns igénye magasabb, így 2 x 5 ml az ajánlott mennyiség. 50 éves kor felett tehát a 200 ml-es üveg 20 napra elegendő. Kérjük vegye figyelembe, hogy a termék szavatossági ideje minimálisan 18 hónap. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Ne igyon közvetlenül az üvegből! Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó! Gyermekek elől elzárva tárolandó!
Milyen immunerősítő hatásai vannak a bioflavonoidoknak? A bioflavonoidok, mint szuper antioxidánsok, segíthetnek az LDL koleszterin szintjét* és a magas vérnyomást* megfelelő értéken tartani. Ugyanakkor erősítik az immunrendszert*, lassíthatják az öregedést folyamatát*, gyuladáscsökkentő hatásúak lehetnek*, és elősegíthetik a szervezet méregtelenítését*.
Az Immun7 a következő 7 féle sötét héjú, bogyós gyümölcs kivonatát és koncentrátumát tartalmazza: kékszőlő feketeszeder meggy feketeribizli pirosribizli bodza szilva Hozzávetőleg 140 kg gyümölcs polifenol (flavonoid, anthocyanin) tartalom besűrítve egy-egy üvegbe.
Összetevő Mennyiség NRV%
Összes polifenol/flavonoid 9 000 mg/100 g -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00