Herbafill Intenzív Orrdugulás elleni párnalap Felnőtteknek (40×30 cm) (3 db)

8 490Ft

Egységár: 2 830Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
csomag3 db1x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA testhőmérsékletünk (36-37C) hatására a párnalapunkban lévő gyógynövényekből rövid idő alatt, elkezdődik az illóanyag kibocsájtást. Az illóanyagok a gyógynövények belsejéből az illóanyag csatornákon keresztül kijutnak a növény felületére ahonnan tovább párologva átjárják a párnalapunk felületét. Ahogy a párnalapra letesszük fejünket a hatását azonnal érezzük. A gyógynövények illóanyagai bejutnak az orrunkba és pillanatok alatt az egyik majd a másik orrnyílásunk is szelelni kezd. A gyógynövények saját maguk szabályozzák a hatóanyag kibocsájtást, ezért az illóanyag nem irritálja a légzésünket és nem okoz függőséget. Kik használhatják: 10 évesnél nagyobb gyermekek, mert nekik már kicsi a kisgyermekeknek használható párnalap, nekik kell a felnőtt méret! felnőttek akik párna nélkül alszanak, tegyék a lepedő alá a matracra, a fej magasságában oldal, háton és hason fekvőknek egyaránt hatásos Bármilyen méretű és töltetű párnához használható a párnalapot asztmások és allergiások is használhatják. Mérete: 40×30 cm Anyaga: 100% poliészter Töltete: antiallergén poliészter szál orrdugulás elleni gyógynövényekkel keverve Mosási utasítás: a párnalap nem mosható! A csomag 3db párnalapot tartalmaz.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás

AdagolásA párnalapokban lévő gyógynövények 7 napig őrzik meg hatóanyag tartalmukat. A párnalapok külön-külön vannak csomagolva, így a hatóanyag tartalom csak abból fogy amelyik épp használatban van.A többi lapocska a bontatlan csomagolásban 5 évig eltartható.

TárolásSzáraz helyen tároljuk! Felbontás utáni élettartama 7nap.

Jótékony hatásEz a speciális Párnalap hűsíti az orrnyálkahártyát, összehúzza az ereket, csökkenti a duzzanatot. Így a levegő akadálytalanul bejut az orron keresztül a tüdőbe.

ÖsszetevőkBorsmenta, ánizs,kakukkfű.

Cikkszám10004303EAN kód1000010000594MárkaHerbafillKategóriákGyógyászati segédeszközSzármazási helyMagyarországJellegcsomagMennyiség3 db
A testhőmérsékletünk (36-37C) hatására a párnalapunkban lévő gyógynövényekből rövid idő alatt, elkezdődik az illóanyag kibocsájtást. Az illóanyagok a gyógynövények belsejéből az illóanyag csatornákon keresztül kijutnak a növény felületére ahonnan tovább párologva átjárják a párnalapunk felületét. Ahogy a párnalapra letesszük fejünket a hatását azonnal érezzük. A gyógynövények illóanyagai bejutnak az orrunkba és pillanatok alatt az egyik majd a másik orrnyílásunk is szelelni kezd. A gyógynövények saját maguk szabályozzák a hatóanyag kibocsájtást, ezért az illóanyag nem irritálja a légzésünket és nem okoz függőséget. Kik használhatják: 10 évesnél nagyobb gyermekek, mert nekik már kicsi a kisgyermekeknek használható párnalap, nekik kell a felnőtt méret! felnőttek akik párna nélkül alszanak, tegyék a lepedő alá a matracra, a fej magasságában oldal, háton és hason fekvőknek egyaránt hatásos Bármilyen méretű és töltetű párnához használható a párnalapot asztmások és allergiások is használhatják. Mérete: 40×30 cm Anyaga: 100% poliészter Töltete: antiallergén poliészter szál orrdugulás elleni gyógynövényekkel keverve Mosási utasítás: a párnalap nem mosható! A csomag 3db párnalapot tartalmaz.
Hosszúság21 cmSzélesség15 cmMagasság7 cmSúly200 gNettó súly200 g
Mire való?Megfázás kezeléséreKinek ajánljuk?Tini, FelnőttNapi adagolás1x1
A párnalapokban lévő gyógynövények 7 napig őrzik meg hatóanyag tartalmukat. A párnalapok külön-külön vannak csomagolva, így a hatóanyag tartalom csak abból fogy amelyik épp használatban van.A többi lapocska a bontatlan csomagolásban 5 évig eltartható.
Száraz helyen tároljuk! Felbontás utáni élettartama 7nap.
Ez a speciális Párnalap hűsíti az orrnyálkahártyát, összehúzza az ereket, csökkenti a duzzanatot. Így a levegő akadálytalanul bejut az orron keresztül a tüdőbe.
Borsmenta, ánizs,kakukkfű.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek