GAL Magnézium Laktát por (180 g)

3 350Ft

Egységár: 18 611Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por180 g2x1napontaVegetá­riánusVegánCukormentesGMOmentesGluténmentesLaktózmentesTojásmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben. Az egészséges emberek vérében szinte csak L-laktát található, ami többek közt a szív és az agy számára is fontos tápanyag. A termékben a magnézium kizárólag a tejsav L-formájához kötve fordul elő, ami nem csak a magnézium jobb felszívódását teszi lehetővé, de a hasznos L-laktáttal is ellát, D-laktát nélkül. Emellett kevésbé hajlamosít laza székletre, mint sok másik magnéziumforma.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás

MentességGMO-mentes, Laktózmentes, Tejmentes, Szójaallergén-mentes, Kén-dioxid-mentes, Tojásmentes, Cukormentes, Allergénmentes, Gluténmentes

TáplálkozásVegán, Vegetáriánus

AdagolásNapi 2 g, két részletben. Bármilyen folyadékba belekeverhető, legjobb étkezéssel elfogyasztani. Gyermekeknek: testsúlyarányosan, egy felnőtt testsúlyát 60 kilogrammnak számolva.

TárolásSzáraz hűvös helyen tartandó.

Jótékony hatásA magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag: A magnézium megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. Pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, hiszen több mint fele a csontokban tárolódik. Az izomzat egészséges működését is biztosítja, hozzájárul a fogak erősségéhez. Jelentősen csökkenti a fáradékonyságot, szerepet játszik a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichikai kiegyensúlyozottság megőrzésében.

ÖsszetevőkMagnézium L-laktát

HatóanyagMagnézium

Cikkszám1146763EAN kód1000011004652MárkaGALKategóriákÁsványi anyag > GAL termékek > MagnéziumSzármazási helyKülföldJellegporMennyiség180 g
A tejsavnak két formája van: D- és L-tejsav. Ezek D- illetve L-laktáttá alakulnak a szervezetben. Az egészséges emberek vérében szinte csak L-laktát található, ami többek közt a szív és az agy számára is fontos tápanyag. A termékben a magnézium kizárólag a tejsav L-formájához kötve fordul elő, ami nem csak a magnézium jobb felszívódását teszi lehetővé, de a hasznos L-laktáttal is ellát, D-laktát nélkül. Emellett kevésbé hajlamosít laza székletre, mint sok másik magnéziumforma.
Hosszúság3,2 cmSzélesség12,5 cmMagasság22,5 cmSúly196 gNettó súly180 g
Mire való?Vitamin-és ásványianyag pótlásáraNapi adagolás2x1
GMO-mentes, Laktózmentes, Tejmentes, Szójaallergén-mentes, Kén-dioxid-mentes, Tojásmentes, Cukormentes, Allergénmentes, Gluténmentes
Vegán, Vegetáriánus
Napi 2 g, két részletben. Bármilyen folyadékba belekeverhető, legjobb étkezéssel elfogyasztani. Gyermekeknek: testsúlyarányosan, egy felnőtt testsúlyát 60 kilogrammnak számolva.
Száraz hűvös helyen tartandó.
A magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag: A magnézium megtalálható a test összes sejtjében, szerepet játszik az anyagcsere minden folyamatában, az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. Folyamatos pótlásra rendkívül fontos, mivel a szervezet nem tudja előállítani. Pótlása biztosítja a megfelelő csontfejlődést és az egészséges csontozat, hiszen több mint fele a csontokban tárolódik. Az izomzat egészséges működését is biztosítja, hozzájárul a fogak erősségéhez. Jelentősen csökkenti a fáradékonyságot, szerepet játszik a koncentráció- és viselkedészavarok megelőzésében, a pszichikai kiegyensúlyozottság megőrzésében.
Magnézium L-laktát
Összetevő Mennyiség NRV%
Magnézium 240mg 64%

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek