GAL halkollagén peptidek por (150 g)

6 389Ft

Egységár: 42 593Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por150 g1x2,5napontaGluténmentesLaktózmentesSzójamentesCukormentesGMOmentesTojásmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA GAL Halkollagén Peptidek termékben a Naticol francia halkollagén található, méghozzá annak leginkább előemésztett változata, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasolt, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. A kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van, ezért a felszívódása már jó és az emésztést sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát. A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban, hogy a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású az egyes szakemberek szerint).

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

MentességGMO-mentes, Cukormentes, Tejmentes, Szójaallergén-mentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Gluténmentes

TáplálkozásSzójamentes, Laktózmentes, Gluténmentes

AdagolásNapi 2,5-10 g

TárolásSzáraz, hűvös helyen tartandó.

Jótékony hatásMire jók tehát a kollagén peptidek: Csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállítja újabbak kialakulását, kisebb ráncokat segít eltünteti. Fokozhatja a bőr hidratáltságát és feszességét. Fokozhatja a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát. Növelheti a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt. Csökkentheti az arcbőr zsírosságát, így az akné előfordulását, súlyosságát. Vastagabb, sűrűbb hajhoz, gyorsabb hajnövekedéshez segít. Csökkentheti a szeborreát (a hajzsírosodást és a korpásodást). Csökkentheti a diffúz és férfias típusú hajhullást (férfiaknál és nőknél is). Csökkentheti az ízületi fájdalmakat. Fokozhatja az alvás hatékonyságát (a glicin-tartalma miatt). Fokozhatja a tanulási képességet, az emlékező-, felidéző-képességet stimuláció nélkül (glicin). Fokozhatja a nagyagyban az új idegsejtek termelődését (erre csak egérkísérletet végeztek). Segítheti csökkenteni az étvágyat az emésztőrendszer által termelt hormonok kiegyensúlyozása által. Fokozhatja a perifériális keringést (fejbőr és ujjak).

ÖsszetevőkKollagén peptidek ( hidrolizált halkollagén ).

HatóanyagKollagén peptidek (halkollagén)

Cikkszám1108773EAN kód5999885398973MárkaGALKategóriákÉtrend-kiegészítő > SzépségSzármazási helyKülföldJellegporMennyiség150 g
A GAL Halkollagén Peptidek termékben a Naticol francia halkollagén található, méghozzá annak leginkább előemésztett változata, ahol a peptidek átlag mérete már 2000 Dalton alatti, így gyorsan és maradéktalanul hasznosul. Ez a kollagén Neu5Gc-mentes, ezért azon szigorú autoimmun diétát követők számára is javasolt, akik a Neu5Gc tartalmuk miatt kerülik az emlős állatoktól származó élelmiszereket (a kollagének többnyire sertés vagy marhabőrből készülnek). A sertés és marhakollagénekhez képest több glicint tartalmaz. A kollagén már eleve peptidek formájában van jelen, azaz elő van emésztve, hidrolizálva van, ezért a felszívódása már jó és az emésztést sem terheli. Ez az emésztést már alig igénylő kollagén peptid (hidrolizált kollagén) segíti a bőr fiatalos rugalmasságának megőrzését és az ízületek megfelelő működésétét, hajlékonyságát. A bőrre és ízületekre kifejtett hatás csak kollagén peptidek fogyasztásával kapcsolatosan igazolt, nem előemésztett (táplálkozásból fogyasztott) kollagén esetében nem. (Fontos megjegyezni azonban, hogy a gyomor- és bélnyálkahártyára a táplálékból származó, nem előemésztett kollagén a jó hatású az egyes szakemberek szerint).
Hosszúság4,5 cmSzélesség11 cmMagasság22,6 cmSúly164 gNettó súly150 g
Mire való?Egészséges haj, bőr, köröm, Egészséges ízületekKinek ajánljuk?FelnőttNapi adagolás1x2,5Könnyen lenyelhető?nem
GMO-mentes, Cukormentes, Tejmentes, Szójaallergén-mentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Gluténmentes
Szójamentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Napi 2,5-10 g
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Mire jók tehát a kollagén peptidek: Csökkentheti a nagyobb ráncok mélységét, és megállítja újabbak kialakulását, kisebb ráncokat segít eltünteti. Fokozhatja a bőr hidratáltságát és feszességét. Fokozhatja a bőr kollagén- és elasztin-tartalmát, így a rugalmasságát. Növelheti a bőrben mért hemoglobinszintet, tehát javítja a mikrocirkulációt. Csökkentheti az arcbőr zsírosságát, így az akné előfordulását, súlyosságát. Vastagabb, sűrűbb hajhoz, gyorsabb hajnövekedéshez segít. Csökkentheti a szeborreát (a hajzsírosodást és a korpásodást). Csökkentheti a diffúz és férfias típusú hajhullást (férfiaknál és nőknél is). Csökkentheti az ízületi fájdalmakat. Fokozhatja az alvás hatékonyságát (a glicin-tartalma miatt). Fokozhatja a tanulási képességet, az emlékező-, felidéző-képességet stimuláció nélkül (glicin). Fokozhatja a nagyagyban az új idegsejtek termelődését (erre csak egérkísérletet végeztek). Segítheti csökkenteni az étvágyat az emésztőrendszer által termelt hormonok kiegyensúlyozása által. Fokozhatja a perifériális keringést (fejbőr és ujjak).
Kollagén peptidek ( hidrolizált halkollagén ).
Összetevő Mennyiség NRV%
Kollagén peptidek (halkollagén) - -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Hasonló termékek