GAL A-vitamin csepp (30 ml)

3 209Ft

Egységár: 106 967Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
csepp30 ml1x1napontaGluténmentesLaktózmentesVegetá­riánusVegánCukormentesGMOmentesTojásmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaAz A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. Az A-vitamin, más nevén retinol nélkülözhetetlen a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásához, a szürkületben való éleslátás biztosításához, a bőr épségének és rugalmasságának fenntartásához.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

MentességSzójaallergén-mentes, Allergénmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Gluténmentes, Cukormentes, GMO-mentes, Tejmentes

TáplálkozásLaktózmentes, Vegetáriánus, Gluténmentes, Vegán

AdagolásNapi 1-10 csepp fogyasztását javasoljuk étkezésünk A-vitamin tartalmától és D3-vitamin bevitelünktől függően. 1üvegben kb 960 csepp van, azaz kb 96-960 adag

TárolásSzáraz, hűvös helyen tárolandó.

Jótékony hatásAz A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. Az A-vitamin a szem és a bőr vitaminja. Az A-vitamin, más nevén retinol nélkülözhetetlen a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásához, a szürkületben való éleslátás biztosításához, a bőr épségének és rugalmasságának fenntartásához, a zavartalan növekedéshez, a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. Zsírban oldódik, ezért ha a zsír emésztésével, illetve felszívódásával kapcsolatban zavar lép fel a szervezetben, továbbá ha egyoldalú a táplálkozás, ha betegségek gyengítik le az immunrendszert, vagy gyógyszerek miatt tud a szükséges mértékben hasznosulni, vitaminhiányos állapot alakul ki, és feltétlenül pótolni kell. A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba. A párolt répa és sütőtök is remek A-vitamin forrás (a karotinokon keresztül), amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak. Szervezetünk képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. Sajnos sokan nem szeretik vagy kerülik a májat, miközben a répa/sütőtök-fogyasztást sem preferálják. Számukra javasoljuk a GAL A-vitamin cseppeket, főleg ha D3-vitamint is szednek. Ugyanannyi vagy legfeljebb kétszer annyi NE A-vitamint javaslunk pótolni számukra, mint amennyi NE D3-vitamint fogyasztanak.

ÖsszetevőkMCT-olaj (fenntartható gazdaságból), retinil-palmitát (A-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert tokoferolokból)

HatóanyagA-vitamin (retinil -palmitát)

Cikkszám11310505EAN kód5999568600676MárkaGALKategóriákA-vitamin > Immunerősítés > VitaminSzármazási helyMagyarországJellegcseppMennyiség30 ml
Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. Az A-vitamin, más nevén retinol nélkülözhetetlen a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásához, a szürkületben való éleslátás biztosításához, a bőr épségének és rugalmasságának fenntartásához.
Hosszúság8 cmSzélesség6 cmMagasság12 cmSúly92 gNettó súly90 g
Mire való?Egészséges csontok, Szemerősítés, ImmunerősítésNapi adagolás1x1Könnyen lenyelhető?nem
Szójaallergén-mentes, Allergénmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Gluténmentes, Cukormentes, GMO-mentes, Tejmentes
Laktózmentes, Vegetáriánus, Gluténmentes, Vegán
Napi 1-10 csepp fogyasztását javasoljuk étkezésünk A-vitamin tartalmától és D3-vitamin bevitelünktől függően. 1üvegben kb 960 csepp van, azaz kb 96-960 adag
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Az A-vitamin alapvető tápanyag, amelyet az állati eredetű ételekkel veszünk magunkhoz, a karotinoidok pedig a gyümölcsökben és zöldségekben találhatók meg. Az A-vitamin a szem és a bőr vitaminja. Az A-vitamin, más nevén retinol nélkülözhetetlen a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásához, a szürkületben való éleslátás biztosításához, a bőr épségének és rugalmasságának fenntartásához, a zavartalan növekedéshez, a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. Zsírban oldódik, ezért ha a zsír emésztésével, illetve felszívódásával kapcsolatban zavar lép fel a szervezetben, továbbá ha egyoldalú a táplálkozás, ha betegségek gyengítik le az immunrendszert, vagy gyógyszerek miatt tud a szükséges mértékben hasznosulni, vitaminhiányos állapot alakul ki, és feltétlenül pótolni kell. A máj nemcsak a leggazdagabb kész A-vitamin forrás, de egy valóságos tápanyagbomba. A párolt répa és sütőtök is remek A-vitamin forrás (a karotinokon keresztül), amelyek szintén sok egyéb hasznos tápanyagot tartalmaznak. Szervezetünk képes az egyik leggyakoribb karotinoidot, a beta-karotint A-vitaminná alakítani. Sajnos sokan nem szeretik vagy kerülik a májat, miközben a répa/sütőtök-fogyasztást sem preferálják. Számukra javasoljuk a GAL A-vitamin cseppeket, főleg ha D3-vitamint is szednek. Ugyanannyi vagy legfeljebb kétszer annyi NE A-vitamint javaslunk pótolni számukra, mint amennyi NE D3-vitamint fogyasztanak.
MCT-olaj (fenntartható gazdaságból), retinil-palmitát (A-vitamin), természetes antioxidáns: E-vitamin (kevert tokoferolokból)
Összetevő Mennyiség NRV%
A-vitamin (retinil -palmitát) 1000NE (300mcg RE) -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek