Füredi Ion PH9 lúgos ivóvíz (2000 ml)

550Ft

Egységár: 275Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
folyadék2000 ml

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA nemzetközi szakirodalom szerint az ivóvíz kémhatásának pH9 fölött kell lenni ahhoz, hogy kedvező élettani hatásai megmutatkozzanak. A lúgosítás mértékének növelésével viszont az ivóvíznek, egyre inkább nem meghatározható "lúgos íze" keletkezik. Akik viszont tiszta és selymes, kellemes forrásvíz jellegű vizet szeretnek fogyasztani -bár élettani hatása vagy megmutatkozik, vagy nem-, azoknak ajánljuk fogyasztásra az enyhén lúgosított pH9-es ivóvizünket.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly

TárolásNe tárolja a lúgos vizet rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy más fémből készült tárolóban! Mindig lezárt edényben, hűvös helyen tárolandó!

Jótékony hatásA pH9,3-as ionizált lúgos vízből is (mivel ivóvízről van szó) ajánlott naponta 1-1,5 litert fogyasztani, mivel az igazolt szervezetlúgosító hatását legalább ilyen mértékű fogyasztás mellett fejti ki. Fontos a napunkat folyadékpótlással kezdeni és tanácsos lefekvés előtt is elfogyasztani 1 pohár vizet. Fogyasztói visszajelzések is megerősítik, hogy a Füredi ION pH9,3 lúgosító ital remekül támogatja a sav-bázis egyensúlyunk normalizálódását és javítja közérzetünket. Ha soha nem fogyasztott lúgos vizet, kezdje hígítással: 1 liter pH 9.3 lúgos víz + 2 liter hagyományos ivóvíz. Hagyja, hogy szervezeti fokozatosan egy pár nap alatt szokjon hozzá, úgy hogy közben növelheti a víz lúgosságát a hígítás csökkentésével. Ne igyon lúgos vizet, ha gyomorsav hiánya van!

ÖsszetevőkGrander kezelt ivóvíz.

Cikkszám211776EAN kód5999883377765MárkaFürediKategóriákÉlelmiszer > Gyógyvíz > ItalSzármazási helyMagyarországJellegfolyadékMennyiség2000 ml
A nemzetközi szakirodalom szerint az ivóvíz kémhatásának pH9 fölött kell lenni ahhoz, hogy kedvező élettani hatásai megmutatkozzanak. A lúgosítás mértékének növelésével viszont az ivóvíznek, egyre inkább nem meghatározható "lúgos íze" keletkezik. Akik viszont tiszta és selymes, kellemes forrásvíz jellegű vizet szeretnek fogyasztani -bár élettani hatása vagy megmutatkozik, vagy nem-, azoknak ajánljuk fogyasztásra az enyhén lúgosított pH9-es ivóvizünket.
Hosszúság9,4 cmSzélesség9,4 cmMagasság35 cmSúly2108 g
Ne tárolja a lúgos vizet rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy más fémből készült tárolóban! Mindig lezárt edényben, hűvös helyen tárolandó!
A pH9,3-as ionizált lúgos vízből is (mivel ivóvízről van szó) ajánlott naponta 1-1,5 litert fogyasztani, mivel az igazolt szervezetlúgosító hatását legalább ilyen mértékű fogyasztás mellett fejti ki. Fontos a napunkat folyadékpótlással kezdeni és tanácsos lefekvés előtt is elfogyasztani 1 pohár vizet. Fogyasztói visszajelzések is megerősítik, hogy a Füredi ION pH9,3 lúgosító ital remekül támogatja a sav-bázis egyensúlyunk normalizálódását és javítja közérzetünket. Ha soha nem fogyasztott lúgos vizet, kezdje hígítással: 1 liter pH 9.3 lúgos víz + 2 liter hagyományos ivóvíz. Hagyja, hogy szervezeti fokozatosan egy pár nap alatt szokjon hozzá, úgy hogy közben növelheti a víz lúgosságát a hígítás csökkentésével. Ne igyon lúgos vizet, ha gyomorsav hiánya van!
Grander kezelt ivóvíz.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek