Flavin kőtörőfű kapszula (100 db)

7 869Ft

Egységár: 79Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
kapszula100 db3x1|3x2naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA kötörő fű a vesekő kialakulásának esélyét csökkenti, megakadályozza a meglévő kövek növekedését, az epetermelést fokozhatja, így segítheti az epekő kiürülését, enyhíti a fájdalmat.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásÉleterő, gyógyerő, szedni kő és nincs több kő!-Vesekő kialakulásának esélyét csökkentheti Megakadályozhatja a meglévő kövek növekedését Fokozhatja az epetermelést, így segítheti az epekő kiürülését Enyhítheti a fájdalmat.

TárolásKisgyermektől elzárva tartandó!

Jótékony hatásMinden trópusi országban, ahol csak megterem hosszú növénygyógyászati történettel rendelkezik a chanca piedra. Egy kicsiny egynyári növény, az Amazonas mentén, és a világ más trópusi őserdeiben honos, melyet régóta használnak hatékonyan vese- vagy epekövek eltávolítására az adott területeken. A kőtörő fű jótékony hatásai: csökkenti a vesekő kialakulásának esélyét. a meglévő kövek növekedését megakadályozza. segítheti az epekő kiürülését az epetermelést fokozásával. fájdalomcsillapító. Kutatási eredmények igazolják a májvédő hatását. Még a heveny májgyulladás esetén is öt napon belül visszatért a normális szintre a kőtörőfűvel kezelt gyermekek májfunkciója. Az aszpirinhez képest hétszer erősebb fájdalomcsillapító hatása van.

Összetevőkcirok mag-héj őrlemény, vörös szőlő héj szárítmány, Phyllantus niruri.

Hatóanyagkőtörőfű

Cikkszám1146862EAN kód5999567720429MárkaFlavinKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyógynövény- és gyógygomba készítményekSzármazási helyKülföldJellegkapszulaMennyiség100 db
A kötörő fű a vesekő kialakulásának esélyét csökkenti, megakadályozza a meglévő kövek növekedését, az epetermelést fokozhatja, így segítheti az epekő kiürülését, enyhíti a fájdalmat.
Hosszúság4,9 cmSzélesség4,9 cmMagasság9 cmSúly50 gNettó súly27,5 g
Mire való?Egészséges veseműködésKinek ajánljuk?FelnőttNapi adagolás3x1|3x2Könnyen lenyelhető?nem
Életerő, gyógyerő, szedni kő és nincs több kő!-Vesekő kialakulásának esélyét csökkentheti Megakadályozhatja a meglévő kövek növekedését Fokozhatja az epetermelést, így segítheti az epekő kiürülését Enyhítheti a fájdalmat.
Kisgyermektől elzárva tartandó!
Minden trópusi országban, ahol csak megterem hosszú növénygyógyászati történettel rendelkezik a chanca piedra. Egy kicsiny egynyári növény, az Amazonas mentén, és a világ más trópusi őserdeiben honos, melyet régóta használnak hatékonyan vese- vagy epekövek eltávolítására az adott területeken. A kőtörő fű jótékony hatásai: csökkenti a vesekő kialakulásának esélyét. a meglévő kövek növekedését megakadályozza. segítheti az epekő kiürülését az epetermelést fokozásával. fájdalomcsillapító. Kutatási eredmények igazolják a májvédő hatását. Még a heveny májgyulladás esetén is öt napon belül visszatért a normális szintre a kőtörőfűvel kezelt gyermekek májfunkciója. Az aszpirinhez képest hétszer erősebb fájdalomcsillapító hatása van.
cirok mag-héj őrlemény, vörös szőlő héj szárítmány, Phyllantus niruri.
Összetevő Mennyiség NRV%
kőtörőfű 750 mg -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek