Femibion 0 Babatervezés tabletta (28 db)

5 050Ft

Egységár: 180Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
tabletta28 db

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA Babatervezés időszakában érdemes felkészíteni a szervezetet a várandósságra. Ezért is különösen fontos a változatos és kiegyensúlyozott étkezés, az egészséges életmód, valamint, hogy szervezeted megfelelő folát ellátásban részesüljön. A Femibion Babatervezés összetevőit különös gondossággal választottuk ki, kiemelt figyelemmel a folátbombára (Metafolin és folsav), hogy segítse a babatervezés idején a folátigény biztosítását. A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes, tényezők mellett a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 g kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Könnyen lenyelhető?

AdagolásNaponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

TárolásSzobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

Jótékony hatásAz összetevők hozzájárulnak: - a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz, - az idegrendszer normál működéséhez, - a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. - az immunrendszer normál működéséhez, - hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. További részletek a Hatóanyagoknál.

ÖsszetevőkA Femibion Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és a jódon felül a Folátbomba (Metafolin és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Cikkszám44860T22EAN kód2022002222660MárkaFemibionKategóriákBabaváráshoz, Kismamáknak > Étrend-kiegészítő > ImmunerősítésSzármazási helyNémetországJellegtablettaMennyiség28 db
A Babatervezés időszakában érdemes felkészíteni a szervezetet a várandósságra. Ezért is különösen fontos a változatos és kiegyensúlyozott étkezés, az egészséges életmód, valamint, hogy szervezeted megfelelő folát ellátásban részesüljön. A Femibion Babatervezés összetevőit különös gondossággal választottuk ki, kiemelt figyelemmel a folátbombára (Metafolin és folsav), hogy segítse a babatervezés idején a folátigény biztosítását. A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes, tényezők mellett a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 g kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.
Hosszúság11 cmSzélesség6 cmMagasság2 cmSúly16 gNettó súly3 g
Mire való?Antioxidáns hatású, Egészséges idegrendszer, Fáradékonyság ellen, ImmunerősítésKinek ajánljuk?Könnyen lenyelhető?nem
Naponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!
Az összetevők hozzájárulnak: - a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz, - az idegrendszer normál működéséhez, - a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. - az immunrendszer normál működéséhez, - hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. További részletek a Hatóanyagoknál.
A Femibion Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és a jódon felül a Folátbomba (Metafolin és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek