Energy Regalen koncentrátum (30 ml)

9 839Ft

Egységár: 327 967Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
koncentrátum30 ml1x1|2x1|2x2|2x3|3x3naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaRegeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia ismeretei alapján fejlesztettek ki.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásNapi adag felnőtteknek 3x3 csepp, 4-6 éveseknek 1x1csepp 6-10 éves korig 2x1 csepp, 11-14 éves korig 2x2 csepp.Bevétel előtt a készítményt minden alkalommal alaposan fel kell rázni (kb. 21-szer). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a szer hatékonyságát. Felrázás után nyomjuk ki a csepegtetőből az előző alkalommal benne maradt folyadékot, majd szívjuk fel bele az új adagot.

Tárolás15-25 C hőmérsékleten gyermekek elől elzárva tartandó.

Jótékony hatásJól alkalmazható ekcéma, allergia, emésztési nehézségek, étvágytalanság, elégtelen epehólyag-működés, epekő, pikkelysömör, asztma, illetve ezen betegségek krónikus állapotai során. Kitűnő regeneráló hatását ki lehet használni a fertőzések (pl. sárgaság vagy mononukleózis) által károsított máj regenerálására, valamint teljes kimerültség esetében. Biztosítja a porckorongok regenerációját és táplálását, méregteleníti a sejteket. A készítményben levő természetes anyagok méregtelenítő hatását fel lehet használni a szervezetben felhalmozódott mérgek eltávolítására, a sejtek regenerálására, a koleszterinszint csökkentésére, az immunrendszer megerősítésére, onkológiai megbetegedések megelőzésére, illetőleg a szervezet teljes regenerálására.

ÖsszetevőkApróbojtorján (párlófű),Vérehulló fecskefű,Tejoltó galaj Sárga tárnics (tárnicsgyökér),Földitömjén (hasznos földitömjén),Lándzsás útifű (keskenylevelű útifű) ,Vérontó fű (vérontó pimpó) ,Máriatövis magjából kivont szilimarin ,Gyermekláncfű (pongyola pitypang) Orvosi veronika (veronikafű) ,Kőtörőfű,Orvosi pemetefű ,Istenfa ,Japánbors (szecsuáni vagy vörösbors)

HatóanyagApróbojtorján (párlófű), Vérehulló fecskefű, Tejoltó galaj Sárga tárnics , Földitömjén (hasznos földitömjén), Lándzsás útifű (keskenylevelű útifű), Vérontó fű (vérontó pimpó), Máriatövis magjából kivont szilimarin, Gyermekláncfű (pongyola pitypang), Orvosi veronika (veronikafű), Kőtörőfű,Orvosi pemetefű, Istenfa, Japánbors (szecsuáni vagy vörösbors)

Cikkszám112660EAN kód8594069931129MárkaEnergyKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyerekeknek > Gyógynövény- és gyógygomba készítményekSzármazási helyEUJellegkoncentrátumMennyiség30 ml
Regeneráló készítmény, amelyet a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia ismeretei alapján fejlesztettek ki.
Hosszúság3,5 cmSzélesség4,9 cmMagasság11,9 cmSúly98 gNettó súly34 g
Mire való?Méregtelenítés, Egészséges májműködés, Egészséges haj, bőr, körömKinek ajánljuk?Felnőtt, Kisgyerek, TiniNapi adagolás1x1|2x1|2x2|2x3|3x3Könnyen lenyelhető?nem
Napi adag felnőtteknek 3x3 csepp, 4-6 éveseknek 1x1csepp 6-10 éves korig 2x1 csepp, 11-14 éves korig 2x2 csepp.Bevétel előtt a készítményt minden alkalommal alaposan fel kell rázni (kb. 21-szer). Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket, és növeljük a szer hatékonyságát. Felrázás után nyomjuk ki a csepegtetőből az előző alkalommal benne maradt folyadékot, majd szívjuk fel bele az új adagot.
15-25 C hőmérsékleten gyermekek elől elzárva tartandó.
Jól alkalmazható ekcéma, allergia, emésztési nehézségek, étvágytalanság, elégtelen epehólyag-működés, epekő, pikkelysömör, asztma, illetve ezen betegségek krónikus állapotai során. Kitűnő regeneráló hatását ki lehet használni a fertőzések (pl. sárgaság vagy mononukleózis) által károsított máj regenerálására, valamint teljes kimerültség esetében. Biztosítja a porckorongok regenerációját és táplálását, méregteleníti a sejteket. A készítményben levő természetes anyagok méregtelenítő hatását fel lehet használni a szervezetben felhalmozódott mérgek eltávolítására, a sejtek regenerálására, a koleszterinszint csökkentésére, az immunrendszer megerősítésére, onkológiai megbetegedések megelőzésére, illetőleg a szervezet teljes regenerálására.
Apróbojtorján (párlófű),Vérehulló fecskefű,Tejoltó galaj Sárga tárnics (tárnicsgyökér),Földitömjén (hasznos földitömjén),Lándzsás útifű (keskenylevelű útifű) ,Vérontó fű (vérontó pimpó) ,Máriatövis magjából kivont szilimarin ,Gyermekláncfű (pongyola pitypang) Orvosi veronika (veronikafű) ,Kőtörőfű,Orvosi pemetefű ,Istenfa ,Japánbors (szecsuáni vagy vörösbors)
Összetevő Mennyiség NRV%
Apróbojtorján (párlófű) - -
Vérehulló fecskefű - -
Tejoltó galaj Sárga tárnics - -
Földitömjén (hasznos földitömjén) - -
Lándzsás útifű (keskenylevelű útifű) - -
Vérontó fű (vérontó pimpó) - -
Máriatövis magjából kivont szilimarin - -
Gyermekláncfű (pongyola pitypang) - -
Orvosi veronika (veronikafű) - -
Kőtörőfű,Orvosi pemetefű - -
Istenfa - -
Japánbors (szecsuáni vagy vörösbors) - -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek