Energy Fytomineral csepp (100 ml)

9 999Ft

Egységár: 99 990Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Nem elérhető
csepp100 ml2x15|3x15naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaA Fytominerál a Mengyelejev-féle rendszer több mint 64 elemét erősen koncentrált kolloidoldat formában tartalmazza. A szóban forgó, természetes formában levő anyagok segítenek a testnek megtartani a tökéletes bioenergetikai egyensúlyt. A készítményben levő anyagok kihasználhatósága eléri a 98%-ot. Ezek az elemek növelik a vitaminok és az egyéb létfontosságú anyagok hatásának érvényesülését a szervezetben, segítenek az endokrin rendszer hormonális tevékenységének irányításában, és fontos szerepet játszanak a DNA szintézisében. A Fytominerál több összetevője antioxidációs elemként működik a szabad radikálokkal szemben. Vagyis a kolloidásványok méregtelenítő hatásúak.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

Adagolás3 12 éves gyermekek: 2 ml naponta (kb. 15 csepp naponta 2x) 12 éves kortól felnőtt korig: 3 ml naponta (kb. 15 csepp naponta 3x). .Három hét alkalmazás után tartson egy hét szünetet.

Tárolás10-25 C hőmérsékleten tartandó.

Jótékony hatásA Fytominerál bioinformációs, széles körben alkalmazható, regeneráló hatású készítmény. Elsősorban a három sugárzó, a lép, a gyomor, a máj, az epehólyag, a húgyhólyag pályáit, valamint az összekötő pályát és egy sor összekötőt, oldalágat, ín- és izompályát, illetve a fogantatás és a vezérlés pályáját befolyásolja. Az energetikai pályákon keresztül közvetve, a sejtek táplálásán keresztül közvetlenül befolyásolja testünk valamennyi fontos központját. A Fytominerál erősen koncentrált, természetes, kolloid oldat formájában tartalmazza a Mengyelejev féle periodusos rendszer több mint 64 elemét. A preparátum olyan növényekből készül, amelyek 100 millió évvel ezelőtt nőttek a Földön. A kolloid ásványok e koncentrátumából egyetlen üvegnyi képes pótolni a piacon forgalomban levő különböző csomagolású ásványi termékek egész csoportját. A testnek kolloid ásványból kevesebbre van szüksége, ráadásul ki tudja választani, hogy melyik kell neki.

ÖsszetevőkFytominerál a Mengyelejev-féle rendszer több mint 64 elemét erősen koncentrált kolloidoldat formában tartalmazza.

Cikkszám1105320EAN kód1000011004072MárkaEnergyKategóriákEgészségmegőrzés > Étrend-kiegészítő > ImmunerősítésSzármazási helyEUJellegcseppMennyiség100 ml
A Fytominerál a Mengyelejev-féle rendszer több mint 64 elemét erősen koncentrált kolloidoldat formában tartalmazza. A szóban forgó, természetes formában levő anyagok segítenek a testnek megtartani a tökéletes bioenergetikai egyensúlyt. A készítményben levő anyagok kihasználhatósága eléri a 98%-ot. Ezek az elemek növelik a vitaminok és az egyéb létfontosságú anyagok hatásának érvényesülését a szervezetben, segítenek az endokrin rendszer hormonális tevékenységének irányításában, és fontos szerepet játszanak a DNA szintézisében. A Fytominerál több összetevője antioxidációs elemként működik a szabad radikálokkal szemben. Vagyis a kolloidásványok méregtelenítő hatásúak.
Hosszúság5,3 cmSzélesség5,3 cmMagasság14,8 cmSúly224 g
Mire való?Szív- és érrendszer, Immunerősítés, Termékenység, Méregtelenítés, Egészséges pajzsmirigy, Megfelelő anyagcsereKinek ajánljuk?FelnőttNapi adagolás2x15|3x15Könnyen lenyelhető?nem
3 12 éves gyermekek: 2 ml naponta (kb. 15 csepp naponta 2x) 12 éves kortól felnőtt korig: 3 ml naponta (kb. 15 csepp naponta 3x). .Három hét alkalmazás után tartson egy hét szünetet.
10-25 C hőmérsékleten tartandó.
A Fytominerál bioinformációs, széles körben alkalmazható, regeneráló hatású készítmény. Elsősorban a három sugárzó, a lép, a gyomor, a máj, az epehólyag, a húgyhólyag pályáit, valamint az összekötő pályát és egy sor összekötőt, oldalágat, ín- és izompályát, illetve a fogantatás és a vezérlés pályáját befolyásolja. Az energetikai pályákon keresztül közvetve, a sejtek táplálásán keresztül közvetlenül befolyásolja testünk valamennyi fontos központját. A Fytominerál erősen koncentrált, természetes, kolloid oldat formájában tartalmazza a Mengyelejev féle periodusos rendszer több mint 64 elemét. A preparátum olyan növényekből készül, amelyek 100 millió évvel ezelőtt nőttek a Földön. A kolloid ásványok e koncentrátumából egyetlen üvegnyi képes pótolni a piacon forgalomban levő különböző csomagolású ásványi termékek egész csoportját. A testnek kolloid ásványból kevesebbre van szüksége, ráadásul ki tudja választani, hogy melyik kell neki.
Fytominerál a Mengyelejev-féle rendszer több mint 64 elemét erősen koncentrált kolloidoldat formában tartalmazza.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek