Energy Drags Imun koncentrátum Sárkányvér csepp (30 ml)

10 450Ft

Egységár: 348 333Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
csepp30 ml1x10naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaAz Energy Drags Imun a dél-amerikai Croton lechleri fából származó, tiszta kaucsuktejet tartalmazó bioinformációs készítmény. Tudományos kutatások bizonyították, hogy a Croton lechleri fa sűrű kaucsukteje erős baktérium-, vírus- és gombaellenes, valamint antioxidáns hatású. Évszázadok óta alkalmazzák a latin-amerikai népi gyógyászatban, napjainkban pedig átfogó tudományos kutatások tárgyát képezi.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásBelső használatra: egyszeri adagja maximum 10 csepp, naponta 1-3-szor. Akut panaszoknál: naponta 3×7 csepp. Krónikus panaszoknál: naponta 3×3 csepp. Vízzel hígítva fogyasztható, étkezés után. Torok- és szájöblögetés esetén 3-5 cseppnyit adjon egy pohár vízhez. Fogágy-gyulladás esetén a készítményt közvetlenül a fogkefére kell csepegtetni. Három hét használat után tartson egy hét szünetet. A test méregtelenítésének támogatásához növelni szükséges a bevitt folyadékmennyiséget. Külső használatra, sérülés esetén közvetlenül a sebre csepegtethető.

TárolásSzáraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a fagytól!

Jótékony hatásBaktérium-, vírus- és gombaellenes, antioxidáns és homeosztázist helyreállító hatású. Belsőleg és külsőleg is alkalmazaható. Kivételes hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepet tölt be a bőr védelmében. A Drags Imun képes arra, hogy elállítsa a vérzést, enyhítse a bőrön keletkezett sebeket, sérüléseket, a különböző eredetű bőrbántalmakat. Emellett csillapítja a rovarcsípések kellemetlen hatását, és enyhíti az allergiás tüneteket a bőrön. Herpeszre vagy szemölcsre is alkalmazható. Támogatja a szervezet regenerálódását, erősíti a védekezőképességet, támogatja az immunrendszert. Jótékonyan hat légúti megbetegedésekben, influenzában, lázzal kísért megbetegedésekben, valamint egyéb gyulladásos betegségekben, urológia vagy nőgyógyászati problémák esetén.

ÖsszetevőkA dél-amerikai Croton lechleri fából (ismertebb nevén Sangre de drago, sárkányvér) származó, 100%-ban természetes gyanta (tiszta kaucsuktej), tartósítószer nélkül.

Hatóanyag100%Croton lechleri

Cikkszám1108185EAN kód8594069933024MárkaEnergyKategóriákEgészségmegőrzés > Étrend-kiegészítő > ImmunerősítésSzármazási helyCseh KöztársaságJellegcseppMennyiség30 ml
Az Energy Drags Imun a dél-amerikai Croton lechleri fából származó, tiszta kaucsuktejet tartalmazó bioinformációs készítmény. Tudományos kutatások bizonyították, hogy a Croton lechleri fa sűrű kaucsukteje erős baktérium-, vírus- és gombaellenes, valamint antioxidáns hatású. Évszázadok óta alkalmazzák a latin-amerikai népi gyógyászatban, napjainkban pedig átfogó tudományos kutatások tárgyát képezi.
Hosszúság3,5 cmSzélesség4,9 cmMagasság11,9 cmSúly92 g
Mire való?Immunerősítés, Antioxidáns hatású, Egészséges haj, bőr, körömKinek ajánljuk?FelnőttNapi adagolás1x10Könnyen lenyelhető?nem
Belső használatra: egyszeri adagja maximum 10 csepp, naponta 1-3-szor. Akut panaszoknál: naponta 3×7 csepp. Krónikus panaszoknál: naponta 3×3 csepp. Vízzel hígítva fogyasztható, étkezés után. Torok- és szájöblögetés esetén 3-5 cseppnyit adjon egy pohár vízhez. Fogágy-gyulladás esetén a készítményt közvetlenül a fogkefére kell csepegtetni. Három hét használat után tartson egy hét szünetet. A test méregtelenítésének támogatásához növelni szükséges a bevitt folyadékmennyiséget. Külső használatra, sérülés esetén közvetlenül a sebre csepegtethető.
Száraz, 10-25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a fagytól!
Baktérium-, vírus- és gombaellenes, antioxidáns és homeosztázist helyreállító hatású. Belsőleg és külsőleg is alkalmazaható. Kivételes hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepet tölt be a bőr védelmében. A Drags Imun képes arra, hogy elállítsa a vérzést, enyhítse a bőrön keletkezett sebeket, sérüléseket, a különböző eredetű bőrbántalmakat. Emellett csillapítja a rovarcsípések kellemetlen hatását, és enyhíti az allergiás tüneteket a bőrön. Herpeszre vagy szemölcsre is alkalmazható. Támogatja a szervezet regenerálódását, erősíti a védekezőképességet, támogatja az immunrendszert. Jótékonyan hat légúti megbetegedésekben, influenzában, lázzal kísért megbetegedésekben, valamint egyéb gyulladásos betegségekben, urológia vagy nőgyógyászati problémák esetén.
A dél-amerikai Croton lechleri fából (ismertebb nevén Sangre de drago, sárkányvér) származó, 100%-ban természetes gyanta (tiszta kaucsuktej), tartósítószer nélkül.
Összetevő Mennyiség NRV%
100%Croton lechleri - -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Hasonló termékek