Bonetta gluténmentes tökmagliszt (250 g)

659Ft

Egységár: 2 636Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por250 gGluténmentesPaleo

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaZsírtalanított, héjnélküli tökmagörlemény.Egészséges táplálkozás része.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességGluténmentes

TáplálkozásPaleo, Gluténmentes

TárolásSzáraz , hűvös helyen , zárt csomagolásban tárolandó.

ÖsszetevőkZsírtalanított héjnélküli tökmag.

HatóanyagEnergia, Fehérje, Szénhidrát, amelyből cukor, Zsír, amelyből telített zsírsavak, Rost, Só

FelhasználásKrémlevesekhez, pástétomokhoz, humuszkrém készítéséhez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, tésztafélék lisztjeihez keverve annak tápanyagtartalmának dúsításához.

Cikkszám21004618EAN kód5998856310631MárkaBonettaKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség250 g
Zsírtalanított, héjnélküli tökmagörlemény.Egészséges táplálkozás része.
Hosszúság15 cmSzélesség9 cmMagasság3,5 cmSúly250 gNettó súly250 g
Gluténmentes
Paleo, Gluténmentes
Száraz , hűvös helyen , zárt csomagolásban tárolandó.
Zsírtalanított héjnélküli tökmag.
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1665kJ/396kcal -
Fehérje 54g -
Szénhidrát 15g -
amelyből cukor 1,5g -
Zsír 12g -
amelyből telített zsírsavak 2,8g -
Rost 3g -
<0,01g -
Krémlevesekhez, pástétomokhoz, humuszkrém készítéséhez, ételek sűrítéséhez, panírozáshoz, tésztafélék lisztjeihez keverve annak tápanyagtartalmának dúsításához.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Hasonló termékek

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás