Barbara gluténmentes lisztkeverék kenyér és kelt tésztákhoz (1000 g)

2 259Ft

Egységár: 2 259Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por1000 gGluténmentes

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaFőként gluténmentes sütikhez használható lisztkeverék.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

MentességGluténmentes

TáplálkozásGluténmentes

TárolásSzáraz hűvös helyen.

ÖsszetevőkKukoricakeményítő, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyakeményítő, sűrítő anyagok (xantán gumi, guar-gumi), emulgeálószer (zsirsavak mono-és digliceridjei), cukorréparost.

HatóanyagEnergia, Zsír, Szénhidrát, Fehérje, Só

FelhasználásFarsang közeledtével, íme egy gyorsan elkészülő ízletes csörögerecept. Recept: Csöröge fánk farsangra Hozzávalók: 25 dkg Barbara liszt kenyér-kelt tésztához 4 tojás sárgája 5 dkg margarin 5 dkg cukor 4 ek. tej 2 dkg élesztő 8 dl tejföl só Elkészítés: Az élesztő a langyos-cukros tejben felfuttatjuk. A lisztkeveréket a margarinnal eldolgozzuk, hozzáadjuk a tojás sárgáját, tejfölt, cukrot és a sót. Az így kapott tésztát jól kidolgozzuk és vékonyra nyújtjuk. Derelyemetszővel vagy pizzavágóval rombusz alakokat vágunk a tésztából és a közepét bemetszve áthúzzuk rajta a két sarkot. Bő, forró olajban barnára sütjük, porcukorral , lekvárral tálaljuk.

Cikkszám212741EAN kód5997239310732MárkaBarbaraKategóriákAlapanyag > Gluténmentes termékek > Lisztek, darák, porokSzármazási helyMagyarországJellegporMennyiség1000 g
Főként gluténmentes sütikhez használható lisztkeverék.
Hosszúság17 cmSzélesség11 cmMagasság6,5 cmSúly1030 gNettó súly1000 g
Gluténmentes
Gluténmentes
Száraz hűvös helyen.
Kukoricakeményítő, rizsliszt, kukoricaliszt, burgonyakeményítő, sűrítő anyagok (xantán gumi, guar-gumi), emulgeálószer (zsirsavak mono-és digliceridjei), cukorréparost.
Összetevő Mennyiség NRV%
Energia 1551kJ(369kcal) -
Zsír 0,2g -
Szénhidrát 89,5g -
Fehérje 61,3g -
0g -
Farsang közeledtével, íme egy gyorsan elkészülő ízletes csörögerecept. Recept: Csöröge fánk farsangra Hozzávalók: 25 dkg Barbara liszt kenyér-kelt tésztához 4 tojás sárgája 5 dkg margarin 5 dkg cukor 4 ek. tej 2 dkg élesztő 8 dl tejföl só Elkészítés: Az élesztő a langyos-cukros tejben felfuttatjuk. A lisztkeveréket a margarinnal eldolgozzuk, hozzáadjuk a tojás sárgáját, tejfölt, cukrot és a sót. Az így kapott tésztát jól kidolgozzuk és vékonyra nyújtjuk. Derelyemetszővel vagy pizzavágóval rombusz alakokat vágunk a tésztából és a közepét bemetszve áthúzzuk rajta a két sarkot. Bő, forró olajban barnára sütjük, porcukorral , lekvárral tálaljuk.

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Hasonló termékek