Bálint Cseppek Vénusz csepp (50 ml)

3 750Ft

Egységár: 75 000Ft/l Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
csepp50 ml1x21|2x21naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaEz a készítmény széles körben alkalmazható a női ivarszervek problémáira. Minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit. Akár fiatal lányról van szó, aki hajlamos arra, hogy, rendszertelenül menstruál, akár idősebb asszonyról, aki a változás éveinek közepén tart, esetleg ezt az időszakot már át is lépte. A cickafarkfű a petefészek gyulladásnál hatásosan enyhítheti a fájdalmakat. A palástfű segíthet menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok és a klimaxos tünetek enyhítésében. A kezdődő pubertás időszakban kedvezően hat a női szervek fejlődésére, cickafarkkal együtt alkalmazva. A fiatal női szervezeteknél segíthet az optimális ciklus kialakulásában. A pásztortáska segítséget nyújthat a túlzottan bő menstruációs vérzés csillapításában is. Altesti gyulladások csökkentésében játszott szerepét a legújabb kori modern tudomány is igazolta.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás, Könnyen lenyelhető?

AdagolásKúraszerűen javasolt (1 kúra 3 hét) Belsőleg: 1-2 x 21 csepp étkezés előtt 1 dl vízben oldva

TárolásSzobahőmérsékleten, gyermeke elől elzárva tartandó!

Jótékony hatásA Vénusz csepp természetes úton hozzájárulhat a női genitáliák egészségesebb működéséhez. Csökkentheti a menstruációs ciklus kellemetlen melléktüneteit (pl. görcsök). Hozzájárulhat a kismedencei térség jobb vérellátásához ezáltal javítható a női ivarszervek működése. Elősegítheti a petefészek jó működését (pl. gyulládáscsökkentés) Szabályozhatja a menstruációs ciklus lefolyását, elmaradás esetén visszaállíthatja. Megszüntetheti a fehérfolyást, hüvelyfolyást. Enyhítheti a változókor problémáit. Segíthet hüvelyviszketés, illetve hüvelygombásodás esetén. Oldhatja a szexuális gátlásokat, serkentheti a szexuális vágyat. Szerelmi tüzet vihet az intim együttlétekbe. Erősítheti a nőiesség minden síkú megélését. Érzelmi sokk- és blokkoldó hatása lehet.

ÖsszetevőkA Vénusz csepp cickafarkfű, palástfű és pásztortáska alkoholos oldata.

Hatóanyagazulén, tanin, flavonoidok

Cikkszám1105650EAN kód5999559921209MárkaBálint CseppekKategóriákÉtrend-kiegészítő > Gyógynövény- és gyógygomba készítmények > ImmunerősítésSzármazási helyMagyarországJellegcseppMennyiség50 ml
Ez a készítmény széles körben alkalmazható a női ivarszervek problémáira. Minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit. Akár fiatal lányról van szó, aki hajlamos arra, hogy, rendszertelenül menstruál, akár idősebb asszonyról, aki a változás éveinek közepén tart, esetleg ezt az időszakot már át is lépte. A cickafarkfű a petefészek gyulladásnál hatásosan enyhítheti a fájdalmakat. A palástfű segíthet menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok és a klimaxos tünetek enyhítésében. A kezdődő pubertás időszakban kedvezően hat a női szervek fejlődésére, cickafarkkal együtt alkalmazva. A fiatal női szervezeteknél segíthet az optimális ciklus kialakulásában. A pásztortáska segítséget nyújthat a túlzottan bő menstruációs vérzés csillapításában is. Altesti gyulladások csökkentésében játszott szerepét a legújabb kori modern tudomány is igazolta.
Hosszúság4 cmSzélesség4 cmMagasság10,1 cmSúly118 gNettó súly50 g
Mire való?Húgyúti fertőzés, Menstruációs panaszok, Immunerősítés, KlimaxKinek ajánljuk?Felnőtt, NőNapi adagolás1x21|2x21Könnyen lenyelhető?nem
Kúraszerűen javasolt (1 kúra 3 hét) Belsőleg: 1-2 x 21 csepp étkezés előtt 1 dl vízben oldva
Szobahőmérsékleten, gyermeke elől elzárva tartandó!
A Vénusz csepp természetes úton hozzájárulhat a női genitáliák egészségesebb működéséhez. Csökkentheti a menstruációs ciklus kellemetlen melléktüneteit (pl. görcsök). Hozzájárulhat a kismedencei térség jobb vérellátásához ezáltal javítható a női ivarszervek működése. Elősegítheti a petefészek jó működését (pl. gyulládáscsökkentés) Szabályozhatja a menstruációs ciklus lefolyását, elmaradás esetén visszaállíthatja. Megszüntetheti a fehérfolyást, hüvelyfolyást. Enyhítheti a változókor problémáit. Segíthet hüvelyviszketés, illetve hüvelygombásodás esetén. Oldhatja a szexuális gátlásokat, serkentheti a szexuális vágyat. Szerelmi tüzet vihet az intim együttlétekbe. Erősítheti a nőiesség minden síkú megélését. Érzelmi sokk- és blokkoldó hatása lehet.
A Vénusz csepp cickafarkfű, palástfű és pásztortáska alkoholos oldata.
Összetevő Mennyiség NRV%
azulén - -
tanin - -
flavonoidok - -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek