Bagiola Epsom Keserűsó étkezési por (1000 g)

1 329Ft

Egységár: 1 329Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
INGYENES szállítás, ha még 20 000Ft-ért vásárolsz
Mennyiség
Készleten, 24 órán belüli szállítással
por1000 g1x1naponta

A termék adataiCikkszám, EAN kód, Márka, Kategóriák, Származási hely, Jelleg, Mennyiség

A termék leírásaMagnéziumtartalma révén (magnézium-szulfát), sok területen segíti a test megfelelő működését. A keserűsó stresszcsökkentő, méregtelenítő hatású, használhatjuk izomgörcsök, ízületi fájdalmak vagy köszvény esetén, jó hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, segítség lehet a vércukorszint szabályozásában. Jót tesz a bőrnek, csökkenti a zsírosodást, segít eltüntetni a pattanásokat. De használhatjuk lábgombásodás ellen, hajproblémák esetén, illetve székrekedés ellen is.

Fizikai paraméterekHosszúság, Szélesség, Magasság, Súly, Nettó súly

TulajdonságokMire való?, Kinek ajánljuk?, Napi adagolás

AdagolásAz első fontos lépés, hogy szánjon magára legalább 40 percet, mivel a szervezetből nagyjából 20 perc alatt távoznak a toxinok. A második 20 perc arra kell, hogy a teste felszívja a fürdővízből az ásványokat. Töltse fel meleg vízzel a kádat, és adagoljon Epsom-sót testsúlya szerint a következő mennyiségben: 30 kg alatti gyermek: Adjon 150 g sót egy kád vízhez 30-45 kg között: Adjon 300 g sót egy kád vízhez 45-70 kg között: Adjon 450 g sót egy kád vízhez 70-90 kg között: Adjon 600 g sót egy kád vízhez 90 kg fölött minden további 20 kilónként adjon 150 g-mal több sót a vízhez! A víz hőmérséklete mindig legyen meleg, de még 33 celsius alatt.

TárolásTároljuk szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és hőtől (ezzel megakadályozhatjuk, hogy a kristályos por darabokba összeálljon)

Jótékony hatásmagnéziumtartalma révén (magnézium-szulfát), sok területen segíti a test megfelelő működését. A keserűsó stresszcsökkentő, méregtelenítő hatású, használhatjuk izomgörcsök, ízületi fájdalmak vagy köszvény esetén, jó hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, segítség lehet a vércukorszint szabályozásában. Jót tesz a bőrnek, csökkenti a zsírosodást, segít eltüntetni a pattanásokat. De használhatjuk lábgombásodás ellen, hajproblémák esetén, illetve székrekedés ellen is.

Összetevőkmagnézium szulfát

HatóanyagKeserűsó magnézium-szulfát

Cikkszám2248408EAN kód5999566921056MárkaBagiolaKategóriákÁsványi anyag > MagnéziumSzármazási helyNémetországJellegporMennyiség1000 g
Magnéziumtartalma révén (magnézium-szulfát), sok területen segíti a test megfelelő működését. A keserűsó stresszcsökkentő, méregtelenítő hatású, használhatjuk izomgörcsök, ízületi fájdalmak vagy köszvény esetén, jó hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, segítség lehet a vércukorszint szabályozásában. Jót tesz a bőrnek, csökkenti a zsírosodást, segít eltüntetni a pattanásokat. De használhatjuk lábgombásodás ellen, hajproblémák esetén, illetve székrekedés ellen is.
Hosszúság11 cmSzélesség6 cmMagasság16 cmSúly1000 gNettó súly1000 g
Mire való?Egészséges izomfunkció, Egészséges haj, bőr, köröm, Egészséges emésztőrendszer, Szív- és érrendszer, Egészséges idegrendszer, Fokozott stresszKinek ajánljuk?Felnőtt, Kisgyerek, IdősNapi adagolás1x1
Az első fontos lépés, hogy szánjon magára legalább 40 percet, mivel a szervezetből nagyjából 20 perc alatt távoznak a toxinok. A második 20 perc arra kell, hogy a teste felszívja a fürdővízből az ásványokat. Töltse fel meleg vízzel a kádat, és adagoljon Epsom-sót testsúlya szerint a következő mennyiségben: 30 kg alatti gyermek: Adjon 150 g sót egy kád vízhez 30-45 kg között: Adjon 300 g sót egy kád vízhez 45-70 kg között: Adjon 450 g sót egy kád vízhez 70-90 kg között: Adjon 600 g sót egy kád vízhez 90 kg fölött minden további 20 kilónként adjon 150 g-mal több sót a vízhez! A víz hőmérséklete mindig legyen meleg, de még 33 celsius alatt.
Tároljuk szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és hőtől (ezzel megakadályozhatjuk, hogy a kristályos por darabokba összeálljon)
magnéziumtartalma révén (magnézium-szulfát), sok területen segíti a test megfelelő működését. A keserűsó stresszcsökkentő, méregtelenítő hatású, használhatjuk izomgörcsök, ízületi fájdalmak vagy köszvény esetén, jó hatással van az idegrendszerre, a szív- és érrendszerre, segítség lehet a vércukorszint szabályozásában. Jót tesz a bőrnek, csökkenti a zsírosodást, segít eltüntetni a pattanásokat. De használhatjuk lábgombásodás ellen, hajproblémák esetén, illetve székrekedés ellen is.
magnézium szulfát
Összetevő Mennyiség NRV%
Keserűsó magnézium-szulfát - -

Kérdésed van?

Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival.

+36 70 418 7768 Hétfő - Péntek 8:00-17:00

Kapcsolódó termékek