Biotech spirulina 100db tabletta

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

2 490,00 Ft
( Egységár: 24.9 Ft/Db )

Vagy

RészletekTermék leírás:
-          A spirulina egy emberi fogyasztásra alkalmas cianobaktérium-faj.
-          Egyike a Föld legrégibb élő organizmusainak, amely már az aztékok számára is értékes táplálékforrást jelentett.
-          Sok kultúrában a spirulina ma is része a rendszeres étrendnek.
Jótékony hatás:
-          kékes-zöld alga néven ismert, több mint 100 éltető anyagot tartalmaz, úgy mint vitaminokat, ásványi sókat, fehérjéket és más hatóanyagokat.
-          Enyhíti az allergiás tüneteket energiával tölti fel a szervezetet. Béta–karotin, szelén és klorofilltartalmának köszönhető antioxidáns hatása. Antioxidánsai lassítják az öregedés folyamatát. Gyulladáscsökkentő hatású.
-          Mint rostban gazdag növény, hozzájárul az egészséges bélműködéshez is. Normalizálja a bélflórát, antibakteriális hatással bír.
-          Fokozza a termékenységet és segíti a várandósság teljes lefolyását. Összetevői pozitívan befolyásolják az étvágytalan gyermekek növekedését.
-          Gátolja továbbá az influenza vírusának szaporodását. Csökkenti a vér koleszterinszintjét és azon belül is a káros hatású LDL-koleszterin koncentrációját, miközben növeli az érvédő hatású HDL-koleszterin arányát.
-          A sejtek fő építőanyagai a fehérjék, melyek könnyén beépülnek. A fehérjehiány fáradtságot, étvágytalanságot, növéskéslekedést, és a vízegyensúly felborulását okozza. A spirulina 18 aminosavat tartalmaz.
Összetevők:
-          Spirulina platensis alga por (450 mg / tabletta), maltodextrin, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, mag-nézium-sztearát), bevonat [fényezőanyag (hidroxi propil metil cel-lulóz)].
Felhasználási javaslat:
-          napi 1-8 tabletta egy pohár vízzel.
Tárolás:         
-          Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozban.