Vitaking D-vitamin 4000NE 90 db

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

3 289,00 Ft
( Egységár: 36.54 Ft/Db )

Vagy

RészletekTermék leírás:
-          Vitaking D3-vitamin 4000NE kapszula – 90db
 
 
 Jótékony hatás:

-          A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.
-          A D3-vitamin pozitív hatásai a szervezetre:
-          Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulá­sához.
-          Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
-          Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához.
-          Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
-          Szerepet játszik a sejtosztódásban
-          A napfényvitaminnak is nevezett D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
-          A mindennapi pár percnyi napozás elméletileg ellátja a szervezetet a megfelelő D-vitamin mennyiséggel. Sok ember, különösen télen, nem jut elég napfényhez, így a szervezet nem tud D-vitamint előállítani. A szervezet D-vitamint előállító képessége a korral csökken, éppen ezért az idősek körében gyakori a D-vitamin-hiány.
-          Az emberek nagy része évente egy vagy két hetet tölt a napon, a többi idejét irodában, házakban, autóban vagy egyéb zárt helyeken tölti jellemzően felöltözve és a bőrüket alig éri napfény. Akik így élnek, azoknak célszerű odafigyelni arra, hogy megfelelő D-vitamin pótláshoz jussanak.
Összetevők:
-          tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, D3-vitamin készítmény (kolekalciferol, szacharóz, kukoricakeményítő, emulgálószer: gumiarábikum, csomósodást gátló anyag: trikalcium-foszfát, frakcionált kókuszolaj, antioxidáns: dl-a-tokoferol), magnézium-sztearát.
Felhasználási javaslat:
-          naponta 1 kapszula étkezés közben
Tárolás:                    
-          Száraz, hűvös helyen, tartandó.