Erdélyi sószappan 300g

Elérhető: Készleten

Az áraink HUF-ban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák!

599,00 Ft
Vagy

RészletekTermék leírás:
-          A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.
-          Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól.
-          A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz.
-          Tapasztalhatjuk a fürdősó használata után, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.
-          Az emberi szervezet vízből és sóból áll. A só alatt nem a hagyományos értelemben vett finomított konyhasót értjük, hanem a természetben, eredeti állapotban előforduló sókat, melyben különböző mennyiségű és minőségű ásványi anyagok vannak.
-          Ezek közül a parajdi só a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz.
Jótékony hatás:
-           
Összetevők: 
-           
Felhasználási javaslat:
-          Nedvesítsük be a sószappant és tisztálkodás után kenjük be vele testünket. Hagyjuk megszáradni! A kezdeti csípő érzés 2-5 percen belül elmúlik. A bőrön kikristályosodott sót vagy rajta hagyjuk, vagy szárazon kézzel illetve ruhával lepergetjük. Amennyiben a bőr feszül ne kenjünk rá azonnal olajat, hanem várjunk kb. 20 percet, amíg megindul a faggyútermelődés.
-          A sószappan nemcsak mosakodásra szolgál, hanem mintha egy krém lenne, úgy is lehet használni.
-          Vízbe ne mártsuk a sószappant!
-          borotválkozás után arcszesz helyett, megnyugtatja a bőrt, elmulasztja a kipirosodást. Állandó használatával elmúlhatnak a szőrtüsző gyulladások. Herpeszre, rovarcsípésre, pattanásokra, ekcémára, pszoriázisra, gombásodásra is ajánlott.
-           
Tárolás:                    
-          Száraz, hűvös helyen, tartandó.